2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο Γοργοπόταμος δείχνει τον δρόμο: Εθνική ενότητα για να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας.


Μπράβο Ολυμπια!!ας ξυπνήσουμε επιτέλους!!δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια σήμερα για διχασμούς!Ας διαβάσουν λίγο οι ανόητοι ιστορία!σήμερα τσακώνονται όλοι για τον Νοτη και την Βανδη!
Είμαστε τόσο ρηχός λαός τελικά!::πόσοι θα διαβάσουν αυτό το άρθρο!:
ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΙ ΔΙΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

Είναι άλλη μία ιστορική στιγμή που μέσα σε λίγες στιγμές ηρωϊσμού δίνει όλες τις απαντήσεις για το σήμερα.
Εθνική ενότητα: Το διαχρονικό όπλο του Ελληνισμού που στεφανώθηκε με τις επικότερες νίκες στην ιστορία. Από τον Μαραθώνα, μέχρι σήμερα, ο ενωμένος Ελληνισμός δεν ηττήθηκε ποτέ! Στην Πίνδο, στα Δερβενάκια, ακόμα και στην πορεία προς τον Σαγγάριο, ο Ελληνισμός ενωμένος συνέτριβε τις πολυάριθμες, βάρβαρες ορδές.

Ο πραγματικός εχθρός: Σήμερα φαίνεται περίτρανα ποιός είναι και ο διαχρονικός εχθρός του Ελληνισμού, μέσα από τα ίδια του τα

όπλα και το διπλό του πρόσωπο.




1. Ο αργυρώνητος υπηρέτης ξένων συμφερόντων. Ο λαδωμένος που εκτελεί υπηρεσία με πολλά πρόσωπα εκπροσωπώντας τα συμφέροντα του αντιπάλου. Από την τσιριχτή κυριούλα του κοινοβουλίου που καταθέτει ερωτήσεις για λογαριασμό της τουρκίας εώς τον σοβαροφανή εθνικόφρονα που αποθεώνει τα μνημόνια εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων.

2. Ο φορέας του διχασμού: Αδαής ή αργυρώνητος, είναι το μακρύ χέρι του εισβολέα. Αυτός που σπέρνει το δηλητήριο του διχασμού είτε ως “εθνικόφρονας” είτε ως “διεθνιστής”. Αυτός που βάζει ταμπέλες στους Έλληνες και φτιάχνει ψευδεπίγραφα χαρακώματα εντός του εθνικού κορμού. Αυτός που εξαντλεί τον “πατριωτισμό” του, πετώντας πέτρες στον γείτονα του είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον χειρότερο εισβολέα ακόμα και αν ο ίδιος νιώθει “πατριώτης”.

Δεν υπάρχουν “δεξιοί” ή “αριστεροί”. Δεν μπορεί ο Ελληνισμός να διχάζεται ακόμα και σήμερα από αηδιολογίες της πρωτόγονης γερμανίας, έχοντας ως ευαγγέλιο το τι είπε ένας γερμανός τραπεζίτης πριν από 200 χρόνια, ή το τι ξέρναγαν οι Φαλμεράυερ, Γκαίμπελς και Χίτλερ. Για τέτοιους φιλέλληνες μιλάμε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο θάνατος του “άτακτου” Άρη Βελουχιώτη, που δολοφονήθηκε από “εθνικόφρονες” και “κομμουνιστές” παρέα. Αυτοί που έπειτα αιματοκύλισαν την πατρίδα για να την εμποδίσουν να διεκδικήσει τα δίκαια της από τους συνεργάτες των ναζί, ντόπιους και ξένους. Ναι, η Ελλάδα που θα έπρεπε να απελευθερώσει Β. Ήπειρο, Σκόπια και όλα τα εδάφη μέχρι πρότινος υπόδουλα από τους συνεργάτες του Μουσολίνι και του Χίτλερ, βρέθηκε να αλληλοσφάζεται από αντικρουόμενες κάστες όπου φύλαρχοι ήταν… πρώην συνεργάτες των ναζί!

Με αποτέλεσμα την εθνική καταστροφή, την ατιμωρησία και την διαιώνιση της υποδούλωσης που σήμερα φτάνει στο απώγειο της. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν Πάγκαλοι και Χριστοφοράκοι στην κεντρική σκηνή. Ακόμα και σήμερα υπάρχει “Βήμα” και “Νέα”. Ακόμα και σήμερα η κυβερνητική κουστωδία είναι υπόδουλη στο Ράιχ, ενώ την αντιπολιτεύονται… θαυμαστές του Μουσολίνι, του Κεμάλ και του Λένιν. Για να συνεχίζεται ο εφιάλτης του διχασμού. Καλλιεργημένο έντεχνα με φυτεμένους σε όλο το πολιτικό σύστημα, αυτούς που απαρτίζουν το “νεοφασιστικό τόξο”. Από τον Τατσόπουλο, την Ρεπούση εως τους υπουργικούς θώκους ημιπαραφρονων αχυρανθρώπων.

Η ώρα της κρίσης είναι κοντά και η μόνη απάντηση είναι η εθνική ενότητα. Όχι για να παραδώσουμε την χώρα, αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας.

Το ηρωικό γεγονός, που αναπτέρωσε το ηθικό του ελληνικού λαού στον αγώνα του κατά της τριπλής κατοχής, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: