2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Αντίποινα ή προβοκάτσια, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας;


Αντίποινα ή προβοκάτσια, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας;
Aλωνίζουν μυστικοί πράκτορες και παρακρατικοί,!:
Κανένας Έλληνας δεν έχει συμφέρων ούτε από την δολοφονία Φύσσα ούτε των παιδιών σήμερα
«Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων.
Ένας πόλεμος (γιαλαντζί) αριστεράς με άκρα δεξιά είναι βούτυρο στο παντεσπάνι τους.
ους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονιών μπορώ να τους αναζητήσω και να τους βρώ,σε δηλώσεις περί συντριβής των δυο άκρων για να είναι κάποιοι αρεστοί σε ξένα κέντρα,σε δηλώσεις για εγκληματικές οργανώσεις χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση κ.α.μακάρι το αίμα του Φύσσα,των δύο παιδιών απόψε,των θυμάτων της Μαρφίν,όσων αυτοκτόνησαν λόγω των μνημονίων δείχνει πόσο αδίστακτο είναι το παρακράτος
Η επιστροφή της χώρας στις δολοφονίες και μάλιστα με χαρακτήρα πολιτικό, είναι κάτι πολύ περισσότερο από επικίνδυνο σε μία χώρα, που πέραν των χιλιάδων νεκρών της από τις καθημερινές αυτοκτονίες, κατάντησε να μετράει έφηβα θύματα, ανεξαρτήτως πολιτικής ή ιδεολογικής ταυτότητας, στον βωμό του παραπολιτικού τσαρλατανισμού της μεταπολίτευσης.



αξία θα πρέπει να δοθεί φυσικά και στην στιγμή. Είναι οι αποκαλύψεις περί παρακολουθήσεων, είναι η έλευση της τρόικας, είναι η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Χρυσή Αυγή, είναι το ενδεχόμενο αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου, είναι τα δημοσιεύματα για τα υποβρύχια και η εμπλοκή του αντιπροέδρου της συγκυβέρνησης Βενίζελου σε αυτά.
Σε κάθε άλλη περίπτωση οι απαντήσεις ενδεχομένως να ήταν πολλές, ωστόσο και πάλι συγκεκριμένες. Το τί μπορεί να συμβαίνει όμως σε μία χώρα, στο εσωτερικό της οποίας και μάλιστα επί σειρά ετών, αλωνίζουν μυστικοί πράκτορες και παρακρατικοί, αυτό αποτελεί έναν σύγχρονο γόρδιο δεσμό. Και οι γόρδιοι δεσμοί, επειδή ακριβώς κατάντησαν δεσμοί, δεν λύνονται..., οι γόρδιοι δεσμοί κόβονται...!
ΠΗΓΗ

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: