2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Σύμφωνα με την σελίδα αυτοδιοίκηση  πρωτοπόρος στο δωρεάν ίντερνετ δεν είναι ο Σαμαράς,αλλά ο δήμαρχος Άργους
Γράφει σχετικά
Μπορεί ο Α. Σαμαράς στη συνέντευξη του στο mega να εξήγγειλε  δωρεάν wi-fi σε όλη την Ελλάδα τον πρόλαβε ο (κοντοχωριανός του) δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος,  ο οποίος από πέρυσι έχει εφαρμόσει αντίστοιχο πρόγραμμα στην επικράτεια του δήμου του με τον αντιδήμαρχο του Δημήτρη Κρίγγο ο οποίος «έτρεξε» το πρόγραμμα.
Έτσι, με το δωρεάν wi Fi ο δήμος έλυσε ένα ακόμη σημαντικό κοινωνικό ζήτημα.
Ξεχυθειτε εκεί στο Άργος με σημαίες και αποκαταστήστε την αλήθεια λοιπόν!!
Ψωμί Παιδεία,και τσάμπα Ιντερνετενία
«Αν δεν έχει ο λαός να φάει, ας φάει Wi-Fi»;

Η σελίδα Αργολικα αποκαταστει την αλήθεια
Γράφει
Του Διομήδη Πρασά
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι κάτοικοι του Δήμου Αργους – Μυκηνών από την περασμένη Τετάρτη, καθώς διέρρευσε η πληροφορία ότι ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, στην επόμενη τηλεοπτική του συνέντευξη στον Γιάννη Πιτσάκη θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη:
9.500 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, 17.500 δωρεάν SMS και σύνδεση 4G, απεριόριστων GB σε όσους χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα εντός των ορίων του Δήμου. Κι όλα αυτά, σε ένα μήνα από τώρα!

Η πληροφορία έφτασε μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και, όπως λέγεται, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ένιωσε ιδιαίτερη έκπληξη: "Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί αυτό, για να το εξαγγείλει ο Πρόεδρος στον Πρετεντέρη»; μουρμούρισε οργισμένος στον Φαήλο Κρανιδιώτη...

Πανικός έχει κυριεύσει και σύσσωμη την αντιπολίτευση του Δήμου Άργους, μείζονα και ελάσσονα καθώς βλέπει, με την κίνηση αυτή ο κ. Καμπόσος να κερδίζει τις εκλογές του Μαϊου με ποσοστό μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό που τον εμφανίζουν τα γκάλοπ.

Όπως, δήλωσε στο argolika.gr η Σούλα Π., ενεργό μέλος της «Νεολαίας Καμπόσου», η κίνηση αυτή της Δημοτικής Αρχής θα απαλλάξει τους πολίτες, και κυρίως τα νεαρά άτομα, από την κακή αλλά επιβεβλημένη συνήθεια των αναπάντητων κλήσεων. «Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, η δωρεάν χρήση του κινητού είναι απαραίτητη. Ας ευχηθούμε η επόμενη σκέψη του Δημάρχου μας να είναι η δωρεάν παροχή i-phone», συμπλήρωσε.

Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, έθεσε και μια εξίσου σημαντική παράμετρο του θέματος: «Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης. Άτομα από γειτονικές περιοχές, κυρίως γυναίκες που αρέσκονται στον πολύωρο τηλεφωνικό σχολιασμό, θα έρχονται εδώ για να μιλούν χωρίς το άγχος των χρεώσεων. Θα αφήνουν χρήματα στις καφετέριες και τα υπόλοιπα καταστήματα. Ήδη, γνωρίζω μια περίπτωση Τριπολιτσιώτισσας που γι' αυτό το λόγο ψάχνει να νοικιάσει σπίτι στον Αχλαδόκαμπο»...
http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: