2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Αστυνομία τζακιών»


Προωθείται σχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης για τζάκια και ξυλόσομπες - Θα ελέγχουν τις καμινάδες -
Άγνωστο ακόμη αν θα αφορά και σε ενεργειακά τζάκια και συστήματα pellets
Το πετρέλαιο, το ρεύμα και το αέριο είναι πλέον υπόθεση 4 επιχειρηματιών στη χώρα μας.
 Η οποιαδήποτε άλλη λύση ως θέρμανση τους αφήνει από έξω.
 Η εμπορία ξύλων είναι πιο "ανοιχτή", προσβάσιμη και σε μικρούς "παίχτες".
Αρα μη ελεγχόμενη απο τις "οικογένειες"
το πλέον εξωφρενικό είναι οτι η "απαγόρευση" είναι ιδέα προερχόμενη απο ανθρώπους που ως "σύμβουλοι" εισπράττουν 8.000 και 9.000 ευρώ το μήνα.
Και κάποιοι εδώ κοιτάνε εάν θα γίνουν προσλήψεις, εάν το πετρέλαιο ή το ξύλο ρυπαίνει περισσότερο, εαν ο κάβουρας έχει δαγκάνες!



 Αυτά σας μοιάζουν και όχι ο άλλος ένας φόρος ; όχι ότι χιλιάδες συμπολίτες μας θα παγώσουν; όχι ότι χιλιάδες Έλληνες θα περάσουν ακόμα έναν "βαρύ" χειμώνα ξεχασμένοι ή κυνηγημένοι απο ενα ΑΘΛΙΟ κράτος;
 Και στο κάτω κάτω ποιος φταίει ; με ποιο δικαίωμα στερούν απο παιδιά, ενήλικες, παππούδες, γιαγιάδες τη δυνατότητα να έχουν δικαίωμα στη θέρμανση ; 
Κατέβασε το φόρο πετρελαίου, μείωσε τη τιμή του αερίου, μείωσε τη τιμή του ηλεκτρικού. 
Δεν κάνουν τίποτα απο αυτά γιατί ο τελικός στόχος δεν είναι το περιβάλλον αλλά τα ευρώ. 
Νέα Έσοδα. Και είναι άθλιο για εμένα, να υπάρχουν σε θέσεις - κλειδιά, κάποιοι οι οποίοι βλέπουν κάθε άνθρωπο ως "νούμερο", ως "αριθμό". ,  αναρωτιέμαι εάν με αυτά που μας κάνουν οι "εντός" και οι "εκτός", υπάρχει έστω η παραμικρή ελπίδα για επιβίωση.
Κάποιοι έχουν να φάνε. Χιλιάδες άλλοι πλέον δεν έχουν.
 Κάποιοι και φέτος θα ζεσταθούν. Χιλιάδες άλλοι, διπλανοί μας, θα παγώσουν.
Αυτή είναι η Ελλαδα ;
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν πέθανε τα προηγούμενα έτη από ρύπανση περιβάλλοντος, ενώ αντίθετα πολλοί από παθολογικά αίτια σχετιζόμενα με το κρύο (κρυοπαγήματα, πνευμονίες - τέταρτο λόγος θανάτου στην Ελλάδα, κλπ).
Eπίσης ο κίνδυνος είναι παρών (κρύο) η χρήση του τζακιου - σόμπας αναπότρεπτος (αφού δεν υπάρχει χρήμα για κάτι άλλο).
Ακολουθεί το άρθρο του Ποινικού Κώδικα: Αρθρο 25. Δεν είναι άδικη η πράξη που τελεί κάποιος, για να αποτρέψει παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο, ο οποίος απειλεί το πρόσωπο ή την περιουσία του ίδιου ή κάποιου άλλου χωρίς δική του υπαιτιότητα, αν η βλάβη που προκλήθηκε, στον άλλο είναι σημαντικά κατώτερη κατά το είδος και τη σπουδαιότητα από τη βλάβη που Απειλήθηκε.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: