2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Stephanos Mytilineos - Athénes, Greece
Να θυμάστε, δεν υπάρχει (ούτε υπήρξε στη νεότερη ιστορία μας) μεγαλύτερη συνωμοσία εναντίον του λαού και του τόπου από αυτή της συμμορίας του ευρώ.
Άθλιοι ξενόδουλοι πολιτικοί -υποτακτικοί της Μέρκελ και του Σόιμπλε- σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες σε αγαστή συνεργασία με ακόρεστους ανεθνικούς πλουτολάτρες, εκτελούν το πιο μισαρό σχέδιο γενοκτονίας του λαού μας και μετατροπής του τόπου μας σε τριτοκοσμική αποικία.
Ο αγώνας μας δεν είναι αφηρημένος, είναι αγώνας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΙΣΟΝΟΜΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, είναι ανένδοτος μέχρι να πετύχουμε για την πατρίδα μας ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.



Να θυμάστε, η πατρίδα δεν είναι μια έννοια αφηρημένη ή απλά ένας γεωγραφικός χώρος που μπορεί και να μεταβάλλεται, πατρίδα είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, πατρίδα είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μας, ΠΑΤΡΙΔΑ είναι η Δημοκρατία που ποτέ δεν γευτήκαμε.
Καμία σημασία δεν έχει η έκβαση της σημερινής ψηφοφορίας, τι μπορεί άραγε να περιμένει κανείς από αναίσθητους γιάπηδες και πουλημένα τομάρια!
Μόνο ένα πράγμα έχει σημασία: να διατηρούμε το πατριωτικό και κοινωνικό μας φρόνημα ακέραιο και την αφοσίωσή μας στην Πολιτική Αρετή ολάκερη δίχως καμία έκπτωση.
Πλησιάζει η ημέρα, θα την προκαλέσουμε εμείς εκείνη την ηλιόλουστη ημέρα, που οι δυνάμεις του πατριωτικού σοσιαλισμού, τα υπέροχα τέκνα της Ιερής Πατρίδας, θα συνθλίψουν τα νεοφιλελεύθερα ερπετά και θα φέρουν την Τάξη και τη Λογική από το Χάος και το Σκοτάδι.
Ο επόμενος κύκλος της Ιστορίας είναι δικός μας και όλοι εμείς, οι "της γης οι κολασμένοι" θα διεκδικήσουμε τον παράδεισό μας εδώ, σε αυτή τη ζωή. Θα υψώσουμε με ανδρεία τον Αναγεννημένο Άνθρωπο στην κορωνίδα της Ιστορίας και την Αρμονία θα εξαπλώσουμε παντού εκπληρώνοντας το προαιώνιο σχέδιο... Αρκεί να έχετε Πίστη, Πίστη στους εαυτούς σας...
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: