2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Διεκόπη για 27-11-2013 η δίκη της ανακρίτριας Ιωάννας Χατζάκη

Διεκόπη για την 27-11-2013, στην αίθουσα 106 (αμφιθέατρο) του κτηρίου 13 της πρώην σχολής Ευελπίδων, η δίκη της πρώην 2ης ειδικής ανακρίτριας, κ. Ιωάννας Χατζάκη, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση PROTON BANK, και αρνήθηκε να ερευνήσει τις ευθύνες Προβόπουλου και Σάλλα (!), κ.λπ., η οποία έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ, Δέσποινας Μπρούσαλη, η οποία είναι διαχειρίστρια της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.directnews.gr, που αποκάλυψε τις σκανδαλώδεις παραλείψεις της ανακριτικής διαδικασίας.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε ως μάρτυρας η δικαστική λειτουργός, η οποία εξετάστηκε από τους συνηγόρους υπεράσπισης, κ. Γιάννη Απατσίδη και κ. Ρόη Παυλέα. Εκτός άλλων, που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η δίκη διακόπηκε χωρίς να τελειώσει η εξέταση της εν λόγω μηνύτριας, που βρίσκεται μόλις στην αρχή. Μάρτυρας της ανακρίτριας είναι ο δημοσιογράφος, Δήμος Βερύκιος, ενώ μάρτυρες της κατηγορουμένης δημοσιογράφου είναι συνάδελφοί της του δικαστικού ρεπορτάζ, καθώς και πολιτικοί. 
Για όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ.


Υ.Γ. Αλήθεια, οι κάποτε φίλοι και υποστηρικτές της κ. Μπουρμπούλια μετά την αποκάλυψη του παραδικαστικού κυκλώματος θυμήθηκαν να αποποιούνται κάθε σχέση και γνωριμία μαζί της; Αλήθεια, τόση υποκρισία στον δικαστικό χώρο του "διατάξτε και εκτελείτε";... Αλήθεια γνωρίζετε ότι κάποιοι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί είστε ένα ΤΙΠΟΤΑ μπροστά ακόμη και στην κ. Μπουρμπούλια;!

Δεν υπάρχουν σχόλια: