2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πριν λιγο!Άσκηση με αύρες της ΕΛΑΣ στο ΟΑΚΑ


Σε εξέλιξη βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ άσκηση της ΕΛΑΣ με τη συμμετοχή υδροφόρων -των γνωστών αυρών εκτόξευσης νερού.
Στην άσκηση, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί, συμμετέχουν τέσσερις αύρες και διμοιρίες των ΜΑΤ.
Σίγουρα η δημοκρατία τους ,τώρα που έχει προστατευτεί απο την Χρυσή Αυγή,μας περιμένει για άλλα δημοκρατικά μαθήματα με ΜΑΤ και Αυρες,φοβούμενοι,περαιτέρω αντιδράσεις,από την εξαθλίωση του λαου,και εν αναμονή νέων μέτρων της Τρόικα
Μ αρέσει που φοβήθηκαν για πραξικόπημα οι Δημοκράτες
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙ ΦΟΝΙΚΗΣ ΑΥΡΑΣ!




Όπως και το  υποπολυβόλο, έτσι και το νέο θωρακισμένο απόκτημα της αστυνομίας μπορεί να σκοτώσει, παρ’ όλο που αντί για σφαίρες ρίχνει το φαινομενικά ακίνδυνο νερό.
Χειριστές του ίδιου ακριβώς τύπου οχήματος από άλλες χώρες λένε πως η δύναμη του νερού είναι τέτοια, που σε σχετικά κοντινή απόσταση μπορεί ακόμα και να αποκεφαλίσει.
Στην Τουρκία είχαμε πρόσφατα νεκρούς ,από φονικές Αυρες
Πρόκειται για το μπλε όχημα με κανόνι εκτόξευσης νερού με πίεση, που έκανε ποδαρικό στη λεωφόρο Λαυρίου, με αφορμή τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις των κατοίκων κατά του ΧΥΤΑ, που έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί στη θέση Οβριόκαστρο Κερατέας. Αγοράστηκε το 2004, έναντι 380.000 ευρώ .
από το ΙΣΡΑΗΛ
Αυρες διαθέτει και η Πυροσβεστική υπηρεσία,που όπως έχει καταγγείλει,είναι παράνομο να χρησιμοποιηθούν κατά μαζών,και είναι μόνο για φωτιές
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ “ΑΥΡΕΣ” ΣΕ ΔΡΑΣΗ.




GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: