2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Το θέατρο της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.


 
Εδώ και κάποιες μέρες έχει αρχίσει στη χώρα μας να παίζεται η παράσταση των κυβερνώντων με τίτλο «Η αντίσταση των ανδρεικέλων της Ελληνικής κυβέρνησης κατά της Τρόϊκας των κατοχικών δυνάμεων». Μια παράσταση κακή, υποκριτική, ένα θέατρο εμπαιγμού του Ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου έχουν διαλύσει κυριολεκτικά την κοινωνία, έχουν οδηγήσει τον λαό στη φτώχεια στην ανεργία, στην απελπισία στην απόγνωση και τώρα δήθεν αντιδρούν στην φτυαριά που θα ρίξει το χώμα πάνω στον τάφο της ελληνικής κοινωνίας.

Τώρα προχωρούν σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων ανεργίας και καταθέσεων και παράλληλα υψώνουν δήθεν το παράστημά τους στους  τροϊκανούς των δυνάμεων κατοχής.

Εν τω μεταξύ, όπως πρότεινε το ΔΝΤ ετοιμάζεται και κούρεμα των τραπεζιτικών καταθέσεων από το πρώτο ευρώ και για ποσοστό της τάξεως του 10%. Αν υπολογίσουμε τις καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες είναι περίπου 160 δις τότε μιλάμε για κούρεμα 16 δις από τις μικροκαταθέσεις του κοσμάκη (οι μεγαλοκαταθέτες έχουν βγάλει ήδη τα λεφτά τους εκτός της χώρας.



Εν τω μεταξύ η Λίστα Λαγκάρντ και οι άλλες σχετικές λίστες που κατέχει η Ελληνική κυβέρνηση έχουν γίνει γαργάρα και οι υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί στις καλένδες δείχνοντας για ακόμα μια φορά την ταξική πολιτική αυτής της κυβέρνησης.

Οι κυβερνώντες με τα ασφυκτικά ελεγχόμενα ΜΜΕ καλλιεργούν αυθάδικα μία ατμόσφαιρα εμπόλεμης κατάστασης (δήθεν γενναίας αντίστασης στους Τροϊκανούς), προσδοκώντας να πείσουν τους ιθαγενείς ότι μάχονται ηρωϊκά για τα δικαιώματά τους.
Αυτή η κακόγουστη παράσταση όμως μας προετοιμάζει για νέες συμφορές, για νέα μνημόνια, για νέα μέτρα που πρόκειται να λάβουν οι κυβερνώντες Σαμαράς και Βενιζέλος που θα οδηγούν την κοινωνία σε ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια.
Ετοιμάζονται δε και για καταστολή όποιων λαϊκών αντιδράσεων και παίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι των δύο άκρων προφανώς για να εμποδίσουν την ανάπτυξη των λαϊκών αντιδράσεων.
Είναι όμως πιθανό να παίζεται αυτή η παράσταση της δήθεν αντίστασης στις απαιτήσεις της Τρόϊκας που σε συνδυασμό με την φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής δίνουν πόντους στην κυβέρνηση σε συνάρτηση με πρόωρες εκλογές και τα εκλογικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.
Οι θεατρικές αντιρρήσεις  των ανδρεικέλων της κυβέρνησης προς την Τρόϊκα πάει να προλάβει και να αναχαιτίσει την λαϊκή ΕΞΕΓΕΡΣΗ τα δε νομοσχέδια περί τρομοκρατίας κλπ πάνε να τρομοκρατήσουν τον λαό, για να μην αντιδράσει σε ακόμα χειρότερα μέτρα που έρχονται.
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: