2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Εκλαψα πολύ βλέποντας την Ελλάδα πληγωμένη

Ο διεθνούς φήμης Καναδός πιανίστας και συνθέτης Αλέν Λεφέβρ θα εμφανιστεί στις 21 του μήνα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
«Eχω κλάψει πολύ τα τελευταία χρόνια βλέποντας τι έχει συμβεί στην Ελλάδα. Τη βλέπω προδομένη, πληγωμένη και τρομερά ταπεινωμένη». Ο Αλέν Λεφέβρ, χθες το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μουσικής, μίλησε έτσι όπως παίζει πιάνο: από την ψυχή του.
Ο Αλέν Λεφέβρ στάθηκε στην ιδιοσυγκρασία των Ελλήνων. «Είναι ένας λαός ο οποίος είναι τόσο ανεξάρτητος, που πάντα πίστευα ότι οι άλλοι θα βρουν έναν τρόπο να τον κάνουν να πληρώσει γι' αυτή την ανεξαρτησία του, γι' αυτή την άρνηση να ακολουθήσει την πεπατημένη».
Εκπληκτικοί άνθρωποι»
«Εχω ακούσει πολλούς οικονομολόγους, πολλούς επαγγελματίες που επιχείρησαν να μου εξηγήσουν τον λόγο και τον σκοπό για όσα συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα.
 Είναι πολύ εύκολο γι' αυτούς που σκέφτονται ορθολογιστικά να εξηγήσουν τους λόγους για την οικονομική κρίση, είναι πολύ εύκολο να ρίξουν το φταίξιμο σε κάποιον άλλον
 και να πουν ότι φταίνε οι πιο αδύναμοι, ο κοσμάκης και ότι αυτός θα πρέπει να πληρώσει,
βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη για να πληρώσει το τίμημα των πλουσίων



. Και εγώ απαντάω: είμαι καλλιτέχνης. Και αυτό το οποίο ανακάλυψα εγώ στην Ελλάδα, ήταν εκπληκτικοί άνθρωποι. Ανθρωποι που αγαπούν, που ανταποδίδουν, άνθρωποι επινοητικοί» υπογράμμισε, κρατώντας ένα κομπολόι στα χέρια του, «το μεγαλύτερο απόκτημά του» όπως τονίζει.
«Οταν με ρωτούν εάν πρόκειται για ένα θρησκευτικό αντικείμενο, απαντώ ότι είναι η ψυχή της χώρας που αγαπώ», αναφερόμενος στην Ελλάδα
ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιδού και ο μονόδρομος της προειδοποιητικής πινακίδας τους:

Η τρέχουσα σύνδεση στην σελίδα δεν είναι έμπιστη

Έχετε ζητήσει από τον Firefox μια ασφαλή σύνδεση στο login.yahoo.com, αλλά δεν είναι δυνατή η πιστοποίηση της ασφάλειας της σύνδεσης.

Κανονικά, όταν προσπαθείτε να κάνετε μια ασφαλή σύνδεση, οι σελίδες παρουσιάζουν έμπιστα αρχεία πιστοποίησης που αποδεικνύουν την ταυτότητα τους. Η ταυτότητα αυτής της σελίδας δεν μπορεί να πιστοποιηθεί.
Τι θέλετε να γίνει;

Αν συνήθως συνδέεστε σε αυτή την σελίδα χωρίς προβλήματα, αυτό το σφάλμα σημάινει ότι κάποιος προσπαθεί να πλαστογραφήσει την ταυτότητα της σελίδας και δεν πρέπει να συνεχίσετε.