2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «δημοκράτης» πρόεδρος Ομπάμα.



 Κατάπληκτοι έμειναν οι σώφρονες πολίτες όλης της υφηλίου όταν είδαν στους δέκτες της τηλεόρασής τους τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να απευθύνει διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό και σε  ολόκληρο τον κόσμο και να λέει μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αναλάβουν στρατιωτική δράση εναντίον στόχων του συριακού καθεστώτος κλπ Αισθάνομαι άνετα προχωρώντας χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών»!
Φαίνεται απίστευτο που ο πρόεδρος των ΗΠΑ διατυπώνει αυτή τη θέση που σημαίνει ότι οι ΗΠΑ απεμπολούν (για μία ακόμη φορά) κάθε διεθνή νομιμότητα μπροστά στα οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα της χώρας.
Πιο κυνική, άθλια, ιμπεριαλιστική, αντιουμανιστική δήλωση δεν θα μπορούσε να εκστομηθεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Γράφοντας κυριολεκτικά στα παλιά τους παπούτσια το διεθνές δίκαιο οι ΗΠΑ θα επιτεθούν σε ένα ανεξάρτητο κράτος και θα μακελέψουν τον λαό του στο όνομα των συμφερόντων των ΗΠΑ.


Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι δολοφόνοι  των ΗΠΑ θέλουν να επιτεθούν στη Συρία επειδή δήθεν η κυβέρνηση χρησιμοποίησε χημικά κατά των ανταρτών έχοντας σαν απόδειξη μόνο την έκθεση των μυστικών της υπηρεσιών και σε αντίθεση με τις δεδηλωμένες διαφωνίες της Ρωσίας και της Κίνας. Το βρετανικό κοινοβούλιο αποφάσισε εν τω μεταξύ κατά της επέμβασης της  Μεγάλης Βρετανίας στον πόλεμο αυτό.
Πόση αξία μπορεί να έχουν οι εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ το ξέρουμε από όλες τις άλλες χώρες στις οποίες επεμβήκανε  οι ΗΠΑ με αποκορύφωμα το Ιράκ στο οποίο οι ΗΠΑ επιτεθήκανε διότι σε έκθεση των μυστικών υπηρεσιών τότε ο Σαντάμ Χουσείν είχε δήθεν όπλα μαζικής καταστροφής, πράγμα που μετά την επέμβαση στο Ιράκ αποδείχθηκε ένα μεγάλο αποτρόπαιο κατασκευασμένο ψέμα.
Σε όλες τις χώρες που επιτεθήκανε οι ΗΠΑ κατασκευάσανε πρώτα μέσω των μυστικών υπηρεσιών ψευδή (όπως αποδείχθηκαν εκ των υστέρων) ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον των κυβερνήσεων των χωρών αυτών και με την νομιμοποίηση του ελεγχόμενου από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δυτικού τύπου κάνανε τις επεμβάσεις.
Ο πρόεδρος Ομπάμα δεν μπαίνει στον κόπο ούτε να περιμένει το πόρισμα της ειδικής επιτροπής του ΟΗΕ που ερευνά το αν πέσανε χημικά και ποιος τα έριξε.
Ο δυτικός τύπος στην πλειοψηφία του συνηγορεί με τα γεράκια του Πενταγώνου ζητώντας επέμβαση στη Συρία ακόμα και αν αυτή είναι παράνομη και άδικη.
Βρισκόμαστε σε μια μεγάλη καμπή της σύγχρονης Ιστορίας. Οι ΗΠΑ θέλουν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια διακυβέρνηση που να ελέγχεται αποκλειστικά από αυτούς. Πρώτα το Αφγανιστάν, μετά το Ιράκ, ύστερα η Λιβύη, κατόπιν η Συρία και σειρά έχει το Ιράν αποδεικνύουν την αλήθεια του συλλογισμού.
Η κυβέρνηση στη χώρα μας δυστυχώς ευθυγραμμίζεται με την πολιτική των γερακιών του πενταγώνου.
Η ανθρωπότητα, αν συλλογιστεί κανείς και την επίθεση του παγκόσμιου νεοφιλελεύθερου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου στους λαούς, περνά μέσα από μια νέα μεγαλύτερη βαρβαρότητα και οδύνη.
Δυστυχώς η Ρωσία και η Κίνα μπορούν πια να αντιστέκονται μόνο με λόγια και δεν αποτελούν φρένο στις ιμπεριαλιστικές ορέξεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: