2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Οι bloggers καταστρέφουν την Προπαγάνδα των Καθεστωτικών ΜΜΕ.


Παρά τις προσπάθειες των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών να κερδίσουν την υποστήριξη των πολιτών για τον πόλεμο στη Συρία, μια νέα δημοσκόπηση του Reuters έδειξε ότι μόνο το 9 % των Αμερικανών υποστηρίζουν τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία . Εάν τελικά παρεμβουν οι ΗΠΑ , θα είναι ο λιγότερο δημοφιλής πόλεμος στην αμερικανική ιστορία .
Ο Τεράστιος και αυξανόμενος όγκος πληροφοριών που παρέχεται από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης (blog), ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ στις συνειδήσεις των Αμερικανών ότι ενώ η επίθεση με χημικά στη Συρία έγινε από την Αλ Κάιντα, αποδόθηκε στον Άσσαντ, με τις ευλογίες της Αμερικής . Ως εκ τούτου, μόνο το 23% των Αμερικανών εμπιστεύεται πλέον τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
 ο πρώην Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ της Τριμερούς Επιτροπής Zbigniew Brzezinski , σχολίασε τα εξής σχετικά με την αυξανόμενη αναποτελεσματικότητα του πολέμου , λόγω της αυξημένης πολιτικής γνώσης του κοινού :
Ο Brzezinski κατηγόρησε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης “στο ραδιόφωνο , την τηλεόραση και το Διαδίκτυο” για την “καθολική αφύπνιση της πολιτικής συνείδησης των μαζών.”


σε παλαιότερες εποχές , ήταν πιο εύκολο να ελέγξεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Σήμερα, είναι απείρως ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να ελέγχεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους “, δήλωσε ο Μπρεζίνσκι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων στο Μόντρεαλ .
παρτε παραδειγμα

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ DAILY MAIL ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 13; «ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ»


Ο Piccinin και ο Quirico είναι «απόλυτα σίγουροι ότι τα χημικά τα έριξαν οι αντάρτες» γιατί άκουσαν τις συζητήσεις μεταξύ των ισλαμιστών που πανηγύριζαν για την ρίψη τους.
κανένας πλέον δεν αμφιβάλει,οτι οι Αμερικάνοι,και οι συν αυτών υποστηρικτές,ΒενιζελοΣαμαραδες,με αφορμή τα χημικά,παίρνουν το μέρος των ισλαμοφασιστων,για να θίξουν την κυβερνήτη της Συρίας,αδιαφορώντας,για τα νεκρά παιδιά ,με τους τυφλούς στοίχους!!που θα βομβαρδίσουν,εξυπηρετώντας μόνο τα γεωπολιτικέ παιχνίδια!!
ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ
http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: