2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!
Οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες, η ανεργία, οι νέοι φόροι, η μεγάλη απεργία των καθηγητών, τα γεγονότα στη Λάρκο, ο αυταρχισμός της κυβέρνησης και της τρόικας, η διαρκής κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, όλα "χάθηκαν" από την ημερήσια διάταξη των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης. Το θέμα των "δύο άκρων" με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη μιντιακή προώθησή του από τον ακροδεξιό πυρήνα της αυλής Σαμαρά κυριάρχησε, ρίχνοντας κυριολεκτικά "μαύρο" στα ζητήματα που προβάλλουν οι εργαζόμενοι
Όποιος διαδηλώνει, όποιος σηκώσει κεφάλι τον επόμενο καιρό θα πέσει θύμα της θεωρίας των άκρων. Κάθε επίθεση σε ακροδεξιούς αλλά και το αντίθετο θα είναι το ίδιο πράγμα με την διαδήλωση και την απεργία. Μια θεωρία που θα περιλαμβάνει μέσα τις ότι δεν αρέσει στην κυβέρνηση.



Η "θεωρία των δύο άκρων" θα γίνει επικοινωνιακό εργαλείο για την κυβέρνηση όταν θα υπάρξουν έκνομες καταστάσεις και τότε η καλή κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την ασφάλεια του πολίτη καταστέλλοντας τους πάντες και τα πάντα.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: