2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ποινική δίωξη σε παρακρατικούς πράκτορες του τραπεζικού κατεστημένου

 Σημείωση (υπ'όψιν των κκ. Εισαγγελέων Ποινικής Δίωξης):
1. Πότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη και κατά του ηθικού αυτουργού των παρακρατικών πρακτορίσκων, όπως ακριβώς κατονομάζεται από την βασική μάρτυρα της δικογραφίας, και κάνει "Νιάου Νιάου στα Κεραμίδια";
2. Πότε οι διεφθαρμένοι τραπεζικοί ταγοί θα διαβούν τη ΣΑΛΑ του ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ;
3. Πότε θα ερευνηθούν οι πολυπληθείς off-shore εταιρείες των τραπεζικών αυτών ταγών, που εκκρεμούν επί χρόνια σε εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία;
4. Πότε θα ελεγχθεί ο ρόλος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γεώργιου Προβόπουλου;
5. Πότε θα ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά των υπευθύνων των ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ Τραπεζών;
6. Πότε θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για τα δάνεια του ALTER;
7. Πότε επιτέλους θα κάνει ξαστεριά, ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ......;
 Δεν φοβάμαι τους κακούς, αλλά τους καλούς που ξέρουν και σιωπούν...
Δεν Σας φοβόμαστε, μακάρι να μας εμπνέατε φόβο, και είθε να μην σιωπήσετε μέχρι τέλους, είτε από φόβο, είτε από ημιμάθεια, είτε από διαφθορά...




Έναν πράκτορα και έναν συνεργάτη της ΕΥΠ εντόπισε η αστυνομική και εισαγγελική έρευνα στην υπόθεση των καταγγελιών που είχε κάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για σχέδιο εξόντωσης, το οποίο μάλιστα είχε καταγγείλει άνθρωπος που συμμετείχε σε αυτό.
Ο πράκτορας της ΕΥΠ Κ.Α. και ο συνεργαζόμενος με την Υπηρεσία Σ.Κ. ήταν πραγματικά οι άνθρωποι οι οποίοι ανέλαβαν να υλοποιήσουν το σχέδιο συκοφάντησης που μέσω πλαστών αποδείξεων εμφάνιζε τον Κώστα Βαξεβάνη ως μισθοδοτούμενο από την ΕΥΠ. Την πλαστογράφηση είχε αναλάβει να κάνει μία γυναίκα, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε το σχέδιο στο δημοσιογράφο.
Η γραφολογική εξέταση απέδειξε πως πραγματικά ήταν η πλαστογράφος και στη συνέχεια η έρευνα οδήγησε στους εντολείς. Το πλαστό έγγραφο ανέλαβε να δημοσιοποιήσει στο μπλογκ fimotro ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί επίσης ποινική δίωξη. Η γυναίκα που αποκάλυψε το σχέδιο εξόντωσης, όπως και λεπτομέρειες για τα γραφεία στα οποία στεγάζονταν οι εντολείς και στα οποία υπήρχαν ακόμα και κρυφές κρύπτες που εντοπίστηκαν από τις Αρχές, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Στον Εισαγγελέα κατέθεσε επίσης ότι η ομάδα είχε οργανώσει επιχείρηση συκοφάντησης της υπαλλήλου της τράπεζας Πειραιώς, Αγγελικής Αγούλου, η οποία είχε καταθέσει στον εισαγγελέα Πεπόνη στοιχεία που αφορούσαν σκάνδαλα της τράπεζας Πειραιώς. Η επιχείρηση προέβλεπε την τοποθέτηση ναρκωτικών ουσιών σε καταστήματα της οικογένειας Αγούλου, προκειμένου να την καταστήσουν αναξιόπιστη ως μάρτυρα. Η έρευνα της αστυνομίας απέδειξε ότι οι συγκεκριμένοι πράκτορες της ΕΥΠ είχαν μεταβεί στη Ζάκυνθο προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση και παρακολουθούσαν την Αγούλου.
Στη διάθεση του Εισαγγελέα βρίσκονται φωτογραφίες και έγγραφα που αποδεικνύουν την παρακολούθηση. Σε εξέλιξη είναι επίσης η έρευνα που αφορά το σχέδιο που υπήρχε για την φυσική εξόντωση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, για την οποία η μάρτυρας έχει καταθέσει επίσης λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: