2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ !!ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!


Πληθαίνουν τελευταία τα φαινόμενα ,για τρομοκράτηση πολιτών,με αγωγές,περνώντας το παράδειγμα!!μην μιλάτε μείνετε πρόβατα!χειροκροτητες, πληρωμένες πένες και Νενεκοι
Εμείς απλά αναρωτιόμαστε!
όσοι είναι δημόσια πρόσωπα,πρέπει να απαντάνε με αγωγές,ή με διάλογο!!:
στηρίζουμε την συντάκτρια μας,και καταδικάζουμε παντός είδους φίμωση και τρομοκρατία
η φίμωση είναι απαράδεκτη,απ όπου και αν προέρχεται,και εμείς ποτέ εδώ δεν έχουμε μιλήσει για κόμματα,και χρώματα
ποιο είναι το κακούργημα που της συνάπτουν!:που πρέπει να απολογηθεί!:
Τι εγκληματικό έκανε ; 
μια συντάκτρια μας 
Δημοσίευσε ΕΓΓΡΑΦΑ από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τα οποία αφορούσαν ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ (που αφορούσαν είδη πληροφορικής) του Δήμου, στην ...σύζυγο του Δημάρχου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ και ΕΔΩ
η σελίδα της στο facebook



Η κ. Γιούλη Παπαδοπούλου
Είναι οδοντίατρος και ζει στην Τρίπολη όπου σαν πολίτης αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να συμμετέχει στα κοινά μέσα από την αρθρογραφία στα ΜΜΕ.
Έκρινε λοιπόν και αναδημοσίευσε από το Διαύγεια δημόσια έγγραφα που αφορούσαν αναθέσεις έργων από το Δήμαρχο Τρίπολης.
Αυτό ενόχλησε το Δήμαρχο που κατέφυγε στο Δικαστήριο και πέτυχε ασφαλιστικά μέτρα ώστε η κ. Παπαδοπούλου να μην αναφέρεται στο Δήμαρχο.
όπως γράφει
Τα ασφαλιστικά μέτρα ΔΕΝ κρίθηκαν ακόμα. Η συζήτηση έγινε στις 3 Σεπτέμβρη και αναμένουμε την απόφαση της προέδρου. Μέχρι τότε, ισχύει η προσωρινή διαταγή που εκδικάστηκε ΕΡΗΜΗΝ μου, αφού με ειδοποίησαν την Παρασκευή 2 Αυγούστου με θυροκόλληση στο ιατρείο μου στις 6.15 το απόγευμα, για εκδίκαση που γινόταν την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 12.30 το μεσημέρι.....κι ενώ ήμουν διακοπές στην ΚΩ !!!!! Ήρθα μεν εσπευσμένα το πρωί της Δευτέρας.....αλλά σε περίοδο ΔΙΑΚΟΠΩΝ και ΝΤΑΛΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ δεν βρήκα διαθέσιμο δικηγόρο να προλαβαίνει να ενημερωθεί και να πάμε να παρασταθούμε....Οπότε πήρε ''επαξίως'' την προσωρινή διαταγή το ζεύγος. Και μέχρι να εκδοθεί η απόφαση για τα ασφαλιστικά, παρατάθηκε η ισχύς της........
ΥΓ 
στην υπόθεση απειλούν και bloggers με μηνύσεις,χωρίς καν να ξέρουν την νομοθεσία,και χωρίς να μπαίνουν στην διαδικασία,αν είναι καθαροί,να χρησιμοποιήσουν τον αντίλογο που χρησιμοποιεί το μέσο,να εκφραστούν!!
η τρομοκρατία δεν περνάει!!!
και το έχουμε αποδείξει!
αν είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά!
για την ανωνυμία ,έχουμε κάνει αγώνα και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο!
συνεχίστε τις απειλές και θα δείτε!
ήδη το θέμα είναι πέρα από τοπικό όλων μας
πρέπει να κάνετε σε όλους μας μήνυση!
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: