2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

η ανάπτυξη ήρθε


η ανάπτυξη ήρθε !η εικόνα κάνει τον γύρο του κόσμου!με το να σέρνουν ένα ειρηνικό διαδηλωτή στην άσφαλτο!βέβαια είναι οι απολύσεις των άλλων,η κραυγή των άλλων,και ο θάνατος των άλλων!!
Σκηνές αστυνομικής βίας εκτυλίχθηκαν και πάλι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων μπροστά από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς όπως φαίνεται από video που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, άνδρες των ΜΑΤ χτυπούν και σέρνουν διαδηλωτή στο οδόστρωμα.

Μάλιστα ο επικεφαλής της διμοιρίας καλεί τον «θερμοκέφαλο» υφιστάμενό του να ηρεμήσει.

Ο διαδηλωτής που διαμαρτύρεται ειρηνικά αντιμετωπίζεται εχθρικά από τους αστυνομικούς που τον σέρνουν (!) στο οδόστρωμα μέχρι το συγκεντρωμένο πλήθος.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: