2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο φασίστας επιτέλους?

Κύριες και κύριοι, τις τελευταίες ημέρες, ζήσαμε μέρες με γεγονότα άγριας δύσης… Ένας πρώην ακροαριστερός, νυν ακροδεξιός αφαίρεσε την ζωή ενός ακροαvαρχόαριστερου συνανθρώπου μας..

Τα μέσα ενημέρωσης και τα κόμματα τις αριστεράς, έχουν στήσει party διοτι αν φύγει η χρυσή αυγή από την μέση, μπορούν να κάνουν ελευθέρα και χωρίς κανένα περιορισμό την συνεχεία του έργου τους, που δεν είναι άλλο από τον διάλυση του Ελληνικού κράτους…

Κάνεις δεν είπε ότι η χρυσή αυγή δεν έχει πράξει κατά τον νόμο εγκλήματα… όμως εγκλήματα έχει πράξει και η αριστερά, και η δεξιά…
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κ. Αντώνης Σαμαράς πριν βγει το κόμμα του να κυβερνήσει, δήλωνε πως θα κάνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομική καταστροφή του κράτους.. κάνεις δεν είπε, ούτε είδε τίποτα, μιας και η όλη δουλειά έγινε απλά για τους ψήφους…



Αρχικά πρέπει να προσδιορίσουμε τι είναι ο φασισμός?
Ο φασισμός γεννήθηκε μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ιταλία από τον Μπενίτο Μουσολίνι το 1919 χωρίς ακόμα ν΄ αποτελεί δόγμα ή να προσδιορίζει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Σε αντίθεση με άλλες ιδεολογίες, ο φασισμός δεν ανέπτυξε ποτέ πλήρες δόγμα ή πολιτική θεωρία και, κυρίως, δεν γράφτηκαν οποιαδήποτε σημαντικά πολιτικά κείμενα από φασιστική σκοπιά μετά το 1945. Έτσι, σχεδόν όλα τα κείμενα πάνω στο θέμα της φασιστικής ιδεολογίας έχουν γραφτεί από μη φασίστες και αντιφασίστες συγγραφείς, και έτσι είναι συχνά δύσκολο να καθορίσει κανείς τη θέση του φασισμού πάνω σε διάφορα σημαντικά θέματα.

Ο όρος φασισμός προέρχεται από την ιταλική λέξη Fascismo που ετυμολογείται από την λατινική «fasces» (φάσκες, ενικός: fascis, ιταλικά fascio :φάσιο) που ονομάζονταν συγκεκριμένο αρχαίο ρωμαϊκό έμβλημα εξουσίας, που απεικόνιζε «ράβδους δεμένες γύρω από έναν πέλεκυ».

Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ αυταρχική εθνικιστική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.

Το τι είναι ο φασισμός, αλλάζει από πρόσωπο σε πρόσωπο, και από άποψη σε άποψη για συγκεκριμένες ομάδες.

Πριν λίγα χρονιά, φασίστα έλεγαν τον Κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη, φασίστα έλεγαν τον Κ. ΚΩΝ/ΝΟ Καραμανλή και πολλούς άλλους..
Φασίστες λένε και τους χρυσαυγιτες….!

Όλα αυτά ως δια μαγείας, τα έλεγαν οι αναρχικές δυνάμεις και οι οπαδοί τις αριστεράς… Δηλαδή τα μελή και οι φίλοι αυτών που σπανέ όλα τα καταστήματα σε κάθε πορεία τους, και αυτοί που δεν θέλουν σύνορα και επιθυμούν ένα κράτος χωρίς αρχές και άξιες..

Η Ελλάδα τον τελευταίο καιρό, έγινε ξέφραγο αμπέλι από ξένους μετανάστες, όσοι πολίτες έφρασαν παράπονα θεωρηθήκαν φασίστες και ρατσιστές..
Κάνεις όμως δεν ρώτησε τους ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας πως επιβιώνουν κάθε μέρα, από τους μετανάστες που έχουν κάνει γκέτο στους δρόμους.
Στην γερμάνια μένει ένας φίλος, ο οποίος μου δήλωσε το εξής:
Ένας έλληνας έχασε την δουλειά του. Πήγε η αστυνομία και τον κάλεσε στο τμήμα, ώστε να τον ρωτήσει στο πως θα δικαιολογήσει τον τρόπο διαβίωσης του.. αν δεν μπορούσε να το δικαιολογήσει, έπρεπε να φύγει.
εδώ γιατί δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο?
Αλλά εδώ έχουμε τους αντιρατσιστες, που είναι ρατσιστές ενάντια των ελλήνων.

Πέρασαν χειροπέδες στον πρόεδρο τις χρυσής αυγής τον Κ. Μιχαλολιακο.
στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γεώργιο Παπανδρέου που πούλησε το κράτος και είναι ο βασικός υπεύθυνος αυτός και η παράταξη του για τόσες αυτοκτονίες, δεν πέρασε κάνεις χειροπέδες… χειροπέδες δεν πέρασε κάνεις στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έκαψε τους ανθρώπους στην Marfin, όπως χειροπέδες δεν περνά κάνεις και στο ΚΚΕ που δεν παρουσιάζει τα οικονομικά τους στοιχεία τόσα χρόνια ώστε να αποδείξει που βρίσκει τα χρήματα του.

Κάνεις δεν είπε ότι αν όντως η χρυσή αυγή έχει πράξει εγκλήματα, να δικαστεί ανάλογα.. αλλά οι άλλοι γιατί βγάζουν την ουρά τους απέξω?
Αλλά το κόλπο το ξέρουμε.. τουλάχιστον όσοι είναι νοήμων άνθρωποι.. οι άλλοι είναι μνημονικοί, και όσοι δεν είναι, στο γουδί…

Κύριοι και κυρίες, στην Ελλάδα γεννήθηκε η δημοκρατία.. κάνεις γνήσιος έλληνας δεν είναι ούτε αριστερός ούτε άκρα δεξιός.. οι έλληνες είναι δημοκράτες… τα υπόλοιπα είναι ξενόφερτες ιδεολογίες από τα συμφέροντα που σκοπό έχουν τον έλεγχο των πολιτών…

Τα κόμματα τις αριστεράς, πλέον δεν κινούν τον αγώνα τους για την κατάσταση που επικρατεί… που είναι όλοι αυτοί τώρα? Ποιοι πήγαν να στηρίξουν τους πολίτες που δεν έχουν ρεύμα τροφή? Βγαίνουν τυπικά στους δρόμους, και μετά χάνονται όπως ο άνεμος..
Ποια παράταξη στηρίζει τον Έλληνα και τα δικαιώματα του?

Τελικά ποιοι είναι οι φασίστες?

Υ.Γ: ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ


http://xfilesgr.blogspot.gr/2013/09/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: