2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΥΝΕΣΗ ΠΟΥ....ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, να εξαπατηθούν τόσο εύκολα από τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ και τη μεθοδολογία τους και να αναπαραγάγουν τους αισχρούς ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥΣ του παρελθόντος.
Η δολοφονία του Φύσσα στην Αμφιάλη, είναι μια ένδειξη, της υφέρπουσας ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ διάθεσης, που εξάπτουν στους ανεγκέφαλους, οι εγκάθετοι της εξουσίας και κατακτητές της ΕΛΛΑΔΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ. 
Στο χέρι μας είναι να διώξουμε όσους μας χωρίζουν....και ν΄ αποτινάξουμε όσα μας χωρίζουν.....
Μας θέλουν σε αντιπαραθέσεις μεταξύ μας, για να μπορούν να είναι κυρίαρχοι στις ζωές μας και στη χώρα μας.
Αυτό το παιχνίδι έπαιζαν πάντα. Αυτό κάνουν και τώρα.
ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.............
ΤΟ κάτωθι όρθρο γράφτηκε προφητικό AΠΟ  την συντάκτρια μας
Γιούλη Παπαδοπούλου
μια μέρα πριν γίνει το γεγονός
όσοι ανεγκέφαλοι προσέλθετε~!
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ!!


Τις μέρες που πέρασαν, έλαβαν χώρα διάφορες συγκεντρώσεις πολιτών κυρίως σε χώρους ιστορικής μνήμης. Ομολογώ, πως είτε επειδή είμαστε όλοι κάπως πιο ευέξαπτοι τελευταία, είτε επειδή όντως οι μνημοσυνιακές αιτιολογίες πλήθυναν πράγματι φέτος, με ξένισε το γεγονός της πληθώρας των επιμνημόσυνων τελετών, σε χώρους, όπου χύθηκε ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ από ΕΜΦΥΛΙΟ....
Μας ταρακούνησαν όμως ιδιαίτερα, τα οξυμένα πνεύματα όλων των παρισταμένων στις ανωτέρω τελετές και τα επακόλουθα.
Θα περίμενε κανείς, από την υγιή (;;;;;) πολιτική σκηνή, να αμβλυνθούν αυτές τις ώρες οι εντάσεις και να καμφθούν οι εξάρσεις, λόγω της γενικότερης ΚΡΙΣΗΣ αξιών και αλληλεγγύης που μαστίζει τη χώρα παράλληλα και ως επακόλουθο της άλλης ''κρίσης''..
Η ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ πρακτική και τακτική που προωθούν με μαθηματική ακρίβεια, οι εγκάθετοι του νεοταξικού συστήματος, δεν οδηγεί πουθενά τη χώρα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ, πλην σε συρράξεις Συριακού τύπου....
Και θα ήταν ευχής έργο, αν προείχε στ΄ αλήθεια το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων, σε μια μόνο σκέψη τους, πριν καν αρχίσουν να δρομολογούν τα γιούργια παντού κι από το πουθενά ανά τη χώρα....
Μέσα στην ίδια λογική βέβαια, κινείται και κάθε τοπική πολιτική πρακτική που επιδιώκει την διελκυστίνδα μεταξύ των άκρων, στοχεύοντας στην πολιτική πόλωση που σαφώς διευκολύνει την πρόσκαιρη επικράτηση των καιροσκοπικών επιδιώξεων, αλλά διαλύει κάθε έννοια συνοχής του λαού και ΟΞΥΝΕΙ τις υποβόσκουσες αντιπαραθέσεις, πολιτικές ή άλλες. Συν τοις άλλοις, εγείρει τις αντιπαλότητες και τα θαμμένα μίση αλλοτινών εποχών, των οποίων η έξαρση, κανείς δεν γνωρίζει, σε ποιές ατραπούς μπορεί να οδηγήσει την πολιτική κατάσταση.
Ας το ξανασκεφτούν καλά...πολύ καλά, αυτό που κάνουν όλοι οι νεοφανείς ''πατριώτες'' της κακιάς συμφοράς... Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ δεν είναι λύση για κανένα πρόβλημα. Είναι η αιτία του και η διόγκωσή του.
Ο λαός σήμερα, δεν έχει ανάγκη από άλλες καταστροφικές αναμνήσεις και αναζωπυρώσεις παθών και αντιθέσεων. Έχει ανάγκη από ΣΥΜΠΝΟΙΑ και ΑΛΛΗΕΓΓΥΗ.
Οσοι δουλεύουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, κινούνται εκ του πονηρού και σίγουρα ΟΧΙ προς όφελος των ΕΛΛΗΝΩΝ. Και το δυστύχημα είναι πως δηλώνουν Έλληνες.
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

BUTTERFLY είπε...

Ακριβως! ΣΥΝΕΣΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Δεν θα τσακισεις το φασισμο με το να γινεις φασιστας απο την απεναντι μερια.
Θα τον τσακισεις πρωτα μεσα σου και μετα γυρω σου, αν δεν τον αφησεις να υπαρχει, να αναπτυσσεται...