2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τα γεράκια των ΗΠΑ και η τρέλα του πολέμου.


 
Τίποτε δεν είναι ικανό να σταματήσει τις ΗΠΑ από την επίθεση στην Συρία χωρίς απόφαση του ΟΗΕ (Συμβουλίου Ασφαλείας) αλλά και χωρίς να περιμένει το πόρισμα της ειδικής επιτροπής του ΟΗΕ που ερευνά το γεγονός της ρίψης χημικών στην Δαμασκό. Ούτε η παντελής έλλειψη στοιχείων, ούτε η έλλειψη κινήτρου από  το καθεστώς της Συρίας, ούτε οι επιφυλάξεις και διαφωνίες με την επέμβαση πολλών χωρών (Ρωσία, Κίνα, Ιταλία κλπ), ούτε οι αποδείξεις πως φαίνεται ότι έχει η Ρωσία στα χέρια της ότι τα χημικά τα έριξαν οι αντάρτες για να ενοχοποιήσουν το καθεστώς Άσαντ είναι ικανά να σταματήσουν τις ΗΠΑ από την ανάληψη στρατιωτικής δράσεως εναντίον της Συρίας.
Μία τρέλα έχει καταλάβει τον Ομπάμα και την «ανώνυμη εταιρεία θανάτου» της κυβέρνησής του για ανθρώπινο αίμα και στη Συρία. Θα συνεργαστούν ακόμα και με την Αλ Κάϊντα για να ρίξουν το καθεστώς Άσαντ και να απομονώσουν πιο πολύ το Ιράν. Θα επιτεθούν στη Συρία αποσταθεροποιώντας το καθεστώς και ανοίγοντας τους ασκούς του αιόλου αφού κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι θα γίνει με τον εμφύλιο στη χώρα βοηθώντας  στην πιθανή επικράτηση φανατικών ισλαμιστών με φιλικές σχέσεις με την Αλ Κάϊντα.


Ας μην ξεχνάμε το φιάσκο των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. Ακόμα και στη Λιβύη  υπάρχουν ακόμα συγκρούσεις μεταξύ διαφόρων φυλών και τρομοκρατία. Γιατί οι ΗΠΑ επιμένουν να μετατρέψουν τη Συρία σε ένα νέο Ιράκ;
Η επίθεση στη Συρία, όπως αυτή σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη είναι φαίνεται προαποφασισμένες από τις ΗΠΑ στα πλαίσια του δόγματος της παγκόσμιας κυριαρχίας και διακυβέρνησης του πλανήτη.  Και ας μην το παίρνουν τόσο αψήφιστα η Ρωσία και η Κίνα γιατί μετά από το Ιράκ θα έλθει η σειρά τους.
Δυστυχώς η Ρωσία κυρίως φαίνεται αποδυναμωμένη για να μπορέσει να φέρει αποτελεσματική αντίσταση στα γεράκια του πενταγώνου των ΗΠΑ και περιορίζεται μόνο σε λεκτικές επιθέσεις και διαφωνίες. Το ίδιο και χειρότερα και η Κίνα.
Κανείς και τίποτε δεν σταματά τον «δημοκράτη» Ομπάμα από τη απόφασή του να βομβαρδίσει τη Συρία. Το τι θα επακολουθήσει κανείς δεν το γνωρίζει.
Εύχομαι μέχρι και την τελευταία στιγμή να πρυτανεύσει η στοιχειώδης λογική και να επιχειρηθεί από την παγκόσμια κοινότητα μέσω του ΟΗΕ η πολιτική λύση τους προβλήματος. Αλλιώς ο Θεός να βάλει το χέρι του.
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: