2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Τι είναι το antiCor;


 http://www.anticor.gr/
Η διαφθορά στην Ελλάδα, ακόμη και αυτή που αφορά τις μικρές καθημερινές υποθέσεις, συντηρείται από το σάπιο πολιτικό σύστημα. Όχι μόνο δημιουργεί την διαφθορά αλλά την επεκτείνει με κάθε τρόπο σε ολόκληρη την κοινωνία για να αποκτά σιωπηλούς συνενόχους και άλλοθι.
Η διαφθορά στηρίζεται σε τρεις πυλώνες. Το επιχειρηματικό κατεστημένο που κάνει ό,τι θέλει έχοντας σχέσεις με την πολιτική εξουσία από την οποία παίρνει κρατικές δουλειές και διευκολύνσεις. Σε αντάλλαγμα προωθεί τα πολιτικά πρόσωπα που θέλει μέσα πό τα ΜΜΕ που του ανήκουν.


Από διεφθαρμένους πολιτικούς που βρίσκονται σε σχέση διαπλοκής και εξάρτησης με την επιχειρηματική ελίτ. Την εξυπηρετούν, την ταΐζουν και κάνουν ακόμη και νόμους για να την καλύψουν όταν κινδυνεύει να εκτεθεί στη Δικαιοσύνη. Βέβαια έχουν εξασφαλίσει και για τον εαυτό τους την ατιμωρησία με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Ο τρίτος πυλώνας είναι οι δημοσιογράφοι. Σιωπούν ή ενεργούν υπέρ των συμφερόντων. Αντί για εξουσία απέναντι στις άλλες εξουσίες, γίνονται εξουσία μαζί και για τις άλλες εξουσίες.
Το antiCor είναι μια πρωτοβουλία ενάντια στη διαφθορά. Μπορείτε να στέλνετε καταγγελίες οι οποίες θα αναρτώνται αυτόματα χωρίς ονόματα. Η δημοσιογραφική και νομική ομάδα θα εξετάζει την ακρίβεια των καταγγελιών και θα προχωρά σε δημοσιοποίηση με όλα τα στοιχεία. Στη συνέχεια θα καταφεύγει με τα στοιχεία αυτά στη Δικαιοσύνη και θα παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης. Μην περιμένετε από άλλους να κάνουν κάτι. Για τους άλλους, εσείς είσαστε οι άλλοι.
 http://www.anticor.gr/
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: