2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Πάει για κουκούλωμα η υπόθεση


 Ποιός νοιάζεται για ένα πιτσιρικά από το Περιστέρι παιδί ανέργων γονιών;;; oύτε καν οι "Tσατσόπουλοι"...

Το χειρότερο είναι !!ότι αφεθησαν,αμεσα ελεύθεροι!και αν δεν ήταν το ιντερνετ!!θα θύμιζε άλλο ενα έγκλημα,τύπου ζαρντινιέρας!!τύπου έπεσε και γλίστρησε::
Πρωτίστως αυτού του είδους οι ( πνευματικοί άνθρωποι ) ευθύνονται για την κατάσταση που είναι σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες διότι πρώτοι αυτοί << σιώπησαν >> τότε που έπρεπε να μιλήσουν ..
Πρώτοι αυτοί και οι όμοιοι της ( κυρίας ) Διβάνη ξεπούλησαν αξίες και ιδανικά για να εξασφαλίσουν μία κώλοκαρέκλα σε κάποιο πανεπιστήμιο η σε κάποια διοικητική θέση 
Είναι αυτοί που χρόνια τώρα υπηρετώντας πιστά το σύστημα φρόντισαν επιμελώς για την πνευματική πτώχευση του Ελληνικού λαού ώστε η σημερινή κατάσταση να είναι παιχνιδάκι για τους κυβερνώντες ..

ΑΠΟΜΕΙΝΆΡΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ::ΕΩΣ ΠΟΤΕ::ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ!! εδώ η ζωή κοστολογειτε 1.40 ευρω!η λογική του ΔΝΤ 


ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ::!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 
σε καθεστωτική φυλλάδα μέρους της ιατροδικαστικής εξέτασης στο σώμα του άτυχου Θανάση Καναούτη που δολοφονήθηκε μέσα στο καταραμένο τρόλει της γραμμής προς Περιστέρι αλλά και η ανέκαθεν ύποπτη συμπεριφορά του δημοσιογράφου που δήθεν έγινε αποδέκτης της διαρροής(και ο οποίος έχει εξυπηρετήσει το καθεστώς της αστυνομίας και των θυλάκων της), βάζει σε μεγάλες σκέψεις ακόμα και διαπρεπείς επιστήμονες της ιατροδικαστικής που γνωρίζουν πολλά και μπορούν και συμπεραίνουν ακόμα περισσότερα.

Πρώτον: Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια θεωρείται ακόμα και από συναδέρφους του ακατάλληλος για να ερευνά μεγάλες και δύσκολες υποθέσεις για τις οποίες υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον. Στην υπόθεση Τσαλικίδη ήταν ο ιατροδικαστής που τα έκανε θάλασσα . Το εαν είχε δόλο να αποκρύψει ή εαν πείστηκε από τις αλητείες που του υπαγόρευεσε τότε η αστυνομία ας το κρίνει η υπηρεσία του. Η νεκροψία βάσει της οποίας η υπόθεση έκλεισε ως αυτοκτονία στην ιστορία Τσαλικίδη, είχε διενεργηθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Επιπλέον, ο ίδιος ο κ. Ντιλέρνια δεν επισκέφθηκε το σπίτι του Τσαλικίδη καθ' υπόδειξη της αστυνομίας, η οποία τον διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για κλασική περίπτωση αυτοκτονίας. Τον Τσαλικίδη που ως γνωστόν τον αυτοκτόνησαν και τον κρέμασαν σαν το κατσίκι με ναυτικό σχοινί, διαδέχθηκε η ιστορία με τον Θανάση. Ο κατάλληλος άνθρωπος στις κατάλληλες υποθέσεις. όσο για την κυρία Μαριαννού που συνυπογράφει θα τα ΄πούμε άλλη ώρα.
Η εξέταση αποκρύπτει. Λέει ότι ο ελεγκτής τράβηξε το παιδί από το χέρι και ότι τον έπιασε από τον λαιμό αλλά δεν είχε αμυχές που να φαίνεται ότι τον πνίγει.
Η οικογένεια είναι φτωχοί άνθρωποι. Πρέπει όμως η δικηγόρος τους να βρει άλλον ιατροδικαστή για να εξετάσει πάλι τα ευρήματα. Όπως κουκούλωσαν τον Τσαλικίδη και τις σκιές του, πάνε να κουκουλώσουν και το έγκλημα εις βάρος ενός 19χρονου παιδιού. Γνωστό το παραμύθι...
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

manigr.blogspot.com είπε...

Η συμπεριφορά των ελεγχόντων έναντι των ελεγχομένων είναι ίδια μ'αυτή του κρατικού μηχανισμού κι αποσκοπούν την καθυπόταξη του ελληνικού λαού στις ορέξεις της λεγόμενης Νέας τάξης που θέλουν να επιβάλλουν,ο συγκεκριμένος ελεγκτής είναι μισάνθρωπος και δειλός γιατί καταφέρθηκε κατά ενός αμούστακου νέου πρέπει οπωσδήποτε να κλειστή φυλακή για όλη του τη ζωή.