2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Συνολική διαγραφή χρέους

Τη συνολική (100%) διαγραφή του χρέους υπερχρεωμένης δανειολήπτριας, αποφάσισε με την υπ.αρ 4/2013 απόφαση που εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Βάμου Αποκορώνου.
Συγκεκριμένα και επί της ουσίας της απόφασης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, της οποίας η δανειολήπτρια τυγχάνει να είναι μέλος, πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση, με την οποία δίνεται η πρέπουσα "ανάσα" για τους χειμαζόμενους από τη οικονομική κρίση δανειολήπτες.
Ειδικότερα, η δανειολήπτρια είναι έγγαμη, 68 ετών, μητέρα ενός ενηλίκου τέκνου,εργαζόταν ως κομμώτρια αλλά λόγω σοβαρής ασθένειας ζήτησε να συνταξιοδοτηθεί και σήμερα είναι συνταξιούχος γήρατος, από τον Ο.Α.Ε.Ε, με σύνταξη 515 ευρώ/μήνα που αποτελεί το μοναδικό της εισόδημα.Ο σύζυγός της είναι αγρότης, της ίδιας ηλικίας, με σχεδόν μηδενικό εισόδημα, ο οποίος έχει στην κυριότητα του μια οικία 97 τ.μ, στην οποία διαμένει με την σύζυγο του. Επίσης, έχουν στην κυριότητά τους κατά 50% έκαστος, ένα Ι.Χ μικρής εμπορικής αξίας.


Το χρέος της δανειολήπτριας σε τέσσερις Τράπεζες, ανερχόταν σε 104.531,05 ευρώ και "κουρεύτηκε" από το Ειρηνοδικείο Βάμου, κατά 100%, οριστικά και χωρίς επαναπροσδιορισμό δίκης.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: