2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Οι γκάνγκστερ των ΗΠΑ ετοιμάζονται να ξαναχτυπήσουν.


 
Παρά τις διεθνείς επιφυλάξεις και την αρνητική ψήφο της βουλής της Μεγάλης Βρετανίας στην πρόταση του πρωθυπουργού Κάμερον για την επέμβαση στη Συρία οι ΗΠΑ και η Γαλλία δεν φαίνονται να πτοούνται. Οι ΗΠΑ φαίνονται αποφασισμένες να επιτεθούν στη Συρία ακόμα και μόνες τους γράφοντας τον ΟΗΕ στα παλιά τους τα παπούτσια. Ούτε καν περιμένουν το πόρισμα της ειδικής επιτροπής του ΟΗΕ που διεξάγει έρευνες για το αν έπεσαν χημικά και ποιοι τα έριξαν. Είναι απίστευτος ο κυνισμός και η προκλητικότητά τους.


Εφαρμόζοντας γκανγκστερική πολιτική και αγνοώντας το διεθνές δίκαιο ετοιμάζονται να μακελέψουν το Συριακό λαό δημιουργώντας στη Συρία το ίδιο χάος που δημιούργησαν στο Ιράκ. Μα λένε ότι οι μυστικές τους υπηρεσίες διαθέτουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Άσαντ χρησιμοποίησε χημικά κατά αμάχων. Να θυμηθούμε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ διέθεταν υποτίθεται αδιάσειστα στοιχεία για το ότι ο Σαντάμ Χουσείν στο Ιράκ διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής πράγμα, που μετά την κατάληψη του Ιράκ από το ΝΑΤΟ αποδείχθηκε ένα τερατώδες κατασκευασμένο ψέμα.
Γιατί ο Άσαντ  εξασφάλιζε την ειρηνική συνύπαρξη των ομάδων του πληθυσμού με διαφορετική θρησκεία. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Χριστιανοί της Συρίας είναι υπέρ του καθεστώτος Άσαντ και υφίστανται διωγμούς, βασανιστήρια και σκοτωμούς από το συνοθύλευμα των ακραίων Ισλαμιστών και των μισθοφόρων που μάχονται το καθεστώς Άσαντ. Οι ακραίοι Ισλαμιστές αντάρτες έχουν επιδοθεί σε αγώνα εξαφάνισης του Χριστιανικού στοιχείου  στην Συρία (και όχι μόνον, ανάλογες σφαγές Χριστιανών και κάψιμο εκκλησιών συμβαίνουν και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες π.χ. στην Αίγυπτο). Αν επικρατήσουν στη Συρία οι ακραίοι Ισλαμιστές οι Χριστιανοί θα εξοντωθούν. Κανείς όμως δεν φαίνεται να νοιάζεται για την τύχη  των Χριστιανών της Συρίας.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα (που πήρε και βραβείο Νόμπελ ειρήνης τρομάρα του) δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα. Δηλώνει χωρίς ντροπή ότι θα χτυπήσει την Συρία γιατί έτσι επιτάσσουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
Ο Άσαντ είναι σκληρός δικτάτορας αλλά οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επεμβαίνουν επιλεκτικά εναντίον όσων δικτατορικών καθεστώτων δε ελέγχουν απόλυτα και να ανέχονται όσα δικτατορικά καθεστώτα συνεργάζονται μαζί τους.
Και στην Ελλάδα τι γίνεται για το θέμα αυτό; Ο θλιβερός υπουργός εξωτερικών κ Βενιζέλος κάλεσε τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να επιτεθούν σε ανεξάρτητη χώρα την Συρία. Χωρίς απόφαση από τον ΟΗΕ, με την Μεγάλη Βρετανία να τίθεται εκτός του πολέμου ο πολεμοχαρής υπουργός αλαλάζει κρατώντας το τόμαχωκ του πολέμου.
Η Ελληνική κυβέρνηση χωρίς κανένα ενδοιασμό ενδίδει στα αιτήματα των ΗΠΑ για παροχές διευκολύνσεων σε περίπτωση επίθεσης στη Συρία. Χωρίς να λάβει υπ΄ όψη ότι η θέση της χώρας πάντα ήταν φιλική για τους Άραβες και τους Μουσουλμάνους. Χωρίς να δείξει κάποια συμπόνια και συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο Χριστιανικό πληθυσμό της Συρίας. Ελληνική κυβέρνηση δουλική προς την Μέρκελ, δουλική και προς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από την απαίτηση μη επέμβασης των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στη Συρία και της διευθέτησης του προβλήματος με πολιτικά μέσα.
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: