2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η επίθεση με χημικά κατά αμάχων στη Συρία

 

Στον σημερινό τύπο μεταδίδεται από την Συρία η επίθεση με χημικά κατά αμάχων και ο τρόπος που παρουσιάζονται τα πράγματα είναι νερό στον μύλο των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ για να επέμβουν στη Συρία. Το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας δεν φαίνεται να τους απασχολεί. Κι όμως Αμερικανοί και ΝΑΤΟ με προβοκάτσια των Μουσουλμάνων με την βόμβα στο Σεράγεβο, που όπως αποδείχτηκε βάλανε οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι επετέθησαν στη Βοσνία κατά των Σέρβων. Στο Ιράκ κάνανε επέμβαση επειδή λέγανε ότι ο Σαντάμ έχει πυρηνικά όπλα πράγμα που αποδείχτηκε τεράστιο κατασκευασμένο ψέμα. Βλέπετε λοιπόν ότι με ψέματα τα οποία δημοσιεύει και ο δυτικός τύπος κάνουνε τις επεμβάσεις τους.
Ο δυτικός τύπος με ελάχιστες εξαιρέσεις παρουσιάζει τα πράγματα μόνο από την πλευρά των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ και δεν έχει καμιά αντικειμενικότητα. Αυτό είναι πια πολύ γνωστό. Σε όλες τις επεμβάσεις οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ βασίστηκαν σε μια σειρά από ψέματα για να μπορέσουν να επέμβουν στις διάφορες χώρες (Ιράκ, Λιβύη και τώρα στη Συρία).
Ο Άσαντ δεν έχει κανένα όφελος να ρίξει χημικά και να προκαλέσει την επέμβαση των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ στο βαθμό μάλιστα που φαίνεται ότι κερδίζει τον πόλεμο. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι  η ρουκέτα με τα χημικά εκτοξεύτηκε από τις γραμμές των ανταρτών. Δεν τους λέει τίποτε  αυτό; Γιατί αναμασάνε την ειδησεογραφία των δυτικών μέσων ενημέρωσης και δεν ψάχνουν το θέμα βαθύτερα πέρα από αυτό που φαίνεται;
Στην Συρία φαίνεται ότι στις γραμμές των ανταρτών που μάχονται εναντίον του καθεστώτος του Άσαντ είναι μέλη της Αλ Κάϊντα, μισθοφόροι από την Λιβύη, Τούρκοι αξιωματικοί ακόμα και  μισθοφόροι της Λεγεώνας των ξένων φαίνεται να συμμετέχουν στον πόλεμο.  Οι αντάρτες είναι υπεύθυνοι για πολλά εγκλήματα κατά αμάχων με ιδιαίτερη προτίμηση στους Χριστιανούς της Συρίας τους οποίους βασανίζουν και σκοτώνουν, ενώ η Δύση κωφεύει. Οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ φαίνεται να είναι κρυμμένοι πίσω από τους  αντάρτες. Πόσο εύκολα μπορεί κανείς να υποστηρίξει την επέμβαση των ξένων σε μια ανεξάρτητοι χώρα όπως η Συρία. Και δεν λέω πως ο Άσαντ είναι καλός. Δικτάτορας είναι!
Με πιο όμως δικαίωμα οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ βαφτίζουν κακούς όποιους δικτάτορες θέλουν να ανατρέψουν και καλούς όλους τους δικτάτορες με τους οποίους συνεργάζονται; Και στην Βόρεια Κορέα έχουμε δικτατορία πολύ πιο στυγνή από αυτή της Συρίας, μάλιστα με δοκιμές πυρηνικών όπλων! Γιατί οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ δεν κάνουν τίποτε γι΄ αυτό; Μήπως επειδή πίσω από την Βόρεια Κορέα κρύβεται η Κίνα; Η μήπως η Κίνα δεν είναι δικτατορία, αλλά Αμερικανοί και ΝΑΤΟ συνεργάζονται μια χαρά με αυτήν.
Αποδεικνύεται με όλα τα παραπάνω ότι κανείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν αντλεί ειδήσεις από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και να  είναι πολύ καχύποπτος όταν διαβάζει τις ανακοινώσεις των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ!
<>
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: