2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

η αξία μας είναι πολύ πιο πάνω από 1,40€. ΚΑΘΙΚΙΑ!!


KAI EMEIΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΓΙΩ ΦΟΡΑΕΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΙΣ ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ!
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ!
Η ΑΜΕΜΠΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ !!ΠΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

«Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια» φώναζαν οι επιβάτες σε οδηγό και ελεγκτή μετά το μοιραίο ατύχημα! Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι ήταν επιβάτες του μοιραίου τρόλεϊ όπου επέβαινε και ο άτυχος 18χρονος. «Είμαι άνεργος, κι εγώ και η οικογένειά μου. Δεν έχω χρήματα, ούτε για το εισιτήριο, ούτε για το πρόστιμο» έλεγε σύμφωνα με μαρτυρίες ο 18χρονος στον ελεγκτή λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή του. 


Αφού έχει σημειωθεί η τραγωδία στο Περιστέρι όπου ο 18χρονος στην προσπάθεια του να αποφύγει τους ελεγκτές επειδή δεν είχε εισιτήριο, πήδηξε από το τρόλεϊ που επέβαινε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του και χάσει τη ζωή του, οι επιβάτες επιτέθηκαν στον ελεγκτή και τον οδηγό. Στο σημείο είχαν καταφθάσει 5 περιπολικά ωστόσο η κατάσταση ήταν ηλεκτρισμένη. Επιβάτες και περαστικοί τα βάζουν με τον ελεγκτή ενώ ένας από τους επιβαίνοντες έρχεται στα χέρια μαζί του. Οπως αναφέρει και το eurospy που δημοσιεύει το βίντεο, μία κοπέλα, που κάθεται στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώνεται και εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;» Αμέσως τα αίματα ανάβουν και πάλι. Ο ελεγκτής ζητά να πάει αυτόφωρο η κοπέλα ενώ κάποιοι επιβάτες απευθυνόμενοι στον οδηγό και τον ελεγκτή λένε «Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια». -

  http://arouraios.gr/2013/08/eimai-anergos-den-exo-xrimata/#sthash.J5DbcJg0.dpuf

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: