2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Όταν λαθρομετανάστες ..δεν εγκλωβίζονται στην Ελλάδα,και ξεφεύγουν σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα,κινητοποιούνται ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 
ισπανικές Αρχές, όσο και οι αμερικανικές, ενώ μεγάλη συνδρομή παρέχει η Europolκαι τα  κυκλώματα πιάνονται άμεσα!!
τόσα χρόνια ..κάνεις  ΟΜΩΣ! δεν ξέρει όμως για το έγκλημα ..εκατομμυρίων,που εγκλωβίζονται παράνομα στη ΕΛΛΑΔΑ!!
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 18 συλλήψεις. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακινητών με πυρήνες στην Τουρκία, στην Ελλάδα και στην Ισπανία, το οποίο εκμεταλλευόταν ανθρώπους από τον Άγιο Δομίνικο. Ακόμα έπονται πολλές συλλήψεις».

Σε αυτή την αναφορά προς το zougla.gr, προχώρησε στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., αναφερόμενο στην γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών, που μετέφερε παράνομα ανθρώπους από την Τουρκία στην Ελλάδα και εν συνεχεία τους προωθούσε στην Ισπανία. 

Στην επιχείρηση, η οποία διενεργείται από τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, συνδράμουν αποφασιστικά τόσο οι ισπανικές Αρχές, όσο και οι αμερικανικές, ενώ μεγάλη συνδρομή παρέχει η Europol.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ:

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: