2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η εξέγερση της Αιγύπτου όμως θα έπρεπε να τρομάζει τον κ. Στουρνάρα και όχι τους Έλληνες!

Ο Αιγυπτιακός λαός γκρέμισε το μνημόνιο
Παρά τις ανεκδιήγητες δηλώσεις Στουρνάρα, η εξέγερση του Αιγυπτιακού λαού γκρέμισε την μνημονιακή κυβέρνηση των ισλαμιστών που είχε παραδώσει την χώρα στον σκοταδισμό και τους τοκογλύφους.
Σε μια απαράδεκτη και χυδαία προπαγάνδα επιδόθηκε με αφορμή την εξέγερση του Αιγυπτιακού λαού ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ποντάροντας στον φόβο του ελληνικού λαού.
Ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας βλέποντας τη λαϊκή εξέγερση στη γειτονική χώρα έσπευσε να «προλάβει» ενδεχόμενες αντιδράσεις του ελληνικού λαού, τρομοκρατώντας τον ότι θα γίνουμε… Αίγυπτος!
«Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι», είπε ο κ. Στουρνάρας επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την αποτυχία της μνημονιακής πολιτικής, αλλά και τον φόβο της διεθνούς τοκογλυφίας για εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο, που θα κάψουν τα μνημόνια και τα σχέδια των κερδοσκόπων.


Παρά τα όσα υποστηρίζει ο κ. Γ. Στουρνάρας, η χθεσινή λαϊκή εξέγερση στην Αίγυπτο σηματοδότησε την κατάρρευση της εκεί ξενόφερτης, φασιστικής, μνημονιακής κυβέρνησης.
Μιας κυβέρνησης που εγκαθιδρύθηκε από τους παγκόσμιους θιασώτες του ΔΝΤ και των μνημονίων προκειμένου να υποδουλώνουν τους λαούς στον βούρδουλα των βαρόνων ή των Μουλάδων  για να λυμαίνονται τους φυσικούς πόρους.
Πίσω από την ισλαμική θηριωδία του Μόρσι κρυβόταν εκποίηση του δημοσίου πλούτου, όπως επιχείρησε να κάνει με τα στενά του Σουέζ.
Ο Αιγυπτιακός λαός αφυπνίσθηκε σχετικά νωρίς λόγω της οικονομικής και φυσικής θηριωδίας της ισλαμιστικής κυβέρνησης που εγκαθιδρύθηκε με τις ευλογιές της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Χίλαρι Κλίντον, μέσω τις γνωστής «πορτοκαλί επανάστασης» που χαρακτηρίσθηκε ως «αραβική άνοιξη».
Οι Αιγύπτιοι ξεσηκώθηκαν, έδιωξαν τον Μουμπάρακ και μόλις ένα χρόνο μετά την πανηγυρική εκλογή του Μόρσι ξεσηκώθηκαν και πάλι ζητώντας την παραίτησή του, προστατεύοντας τη χώρα από την μετατροπή της σε ισλαμικό καθεστώς και την υποδούλωσή της στο λόμπι της παγκόσμιας τοκογλυφίας.
Κάτι παρόμοιο έγινε και στην Ελλάδα με την εδώ «πορτοκαλί επανάσταση», με τις «εξεγέρσεις» ισλαμιστών για τα δήθεν σκισμένα κοράνια, με την εκμετάλλευση της δολοφονίας ενός παιδιού από σκοτεινούς κύκλους, που έφερε στην εξουσία την κυβέρνηση του μνημονίου.
Οι Αιγύπτιοι ξεσηκώθηκαν, έδιωξαν τον Μόρσι και προστάτευσαν τη χώρα τους.
Εμείς οι Έλληνες, παρότι έχουμε απολέσει την Εθνική μας Κυριαρχία, παρότι χρεοκοπήσαμε, παρότι είμαστε υπό κατοχή, παρότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην εθνική και ατομική εξαθλίωση, εντούτοις δεν ξεσηκωνόμαστε.
Ο φόβος που επιβάλει με προπαγανδιστικές δηλώσεις ο κ. Στουρνάρας και η παρέα του έχουν τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό που παρακολουθεί απτόητος τις παγκόσμιες εξελίξεις.
Η εξέγερση της Αιγύπτου όμως θα έπρεπε να τρομάζει τον κ. Στουρνάρα και όχι τους Έλληνες!
http://www.newsbomb.gr
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Άνεμε κάποιος μου έχει βάλει φραγή, για να μη μπορώ να κάνω ανάρτηση στους "Ενωμένους Μπλόκερς". Τι συμβαίνει;

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

από εμάς καμια φραγή αν αντιμετωπιζεις πρόβλημα,στείλε μηνυμα

Ανώνυμος είπε...


Τι είδους μήνυμα και σε ποιον να το στείλω;