2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

“Thessaloniki Gay Pride”Του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΑΣ προίκισε ο Θεός, ως Ελλάδα. Κι εμείς; Γράψαμε την ιστορία μας των χρυσών, ασπρόμαυρων και γκρίζων σελίδων της επιμένοντας ελληνικά, αλλά συχνά μιμούμενοι τους ξένους. Όχι στα καλά τους και τα δύσκολα. Στα αρνητικά και «συμφέροντα». Κι αυτοί (οι ξένοι) μας έρχονται και ξανάρχονται ως τουρίστες (κι όχι σαν επενδυτές). Κάτι ξέρουν, τους τρομάζει και τους απωθεί. Για τις αρχαιότητες μπαίνουν στον κόπο, ωστόσο, δεν το ψυλλιαζόμαστε πως μας αντιμετωπίζουν, ενίοτε, ως ατραξιόν.

ΚΙ αν βρεθούμε σε δύσκολη θέση, τους επικαλούμεθα.  «Έτσι κάνουν στην Ευρώπη» και καθαρίζουμε.  Κι ας είναι αλλιώτικα εκεί τα δεδομένα και η ψυχολογία, οι αντιλήψεις και η κουλτούρα.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ των Gay (ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, αρσενοκοίτες) εκεί (και στην Αμερική); Το ίδιο κι εδώ! Και καταφθάνει(;), οσονούπω στη Θεσσαλονίκη και «ιδρούντι τω ίππω», κάθε καρυδιάς καρύδι. Μας αφήνουν τα…λεφτά και τη βρωμιά τους.


 Μοντέλα για μίμηση των «φανερών» και ενθάρρυνση των «κρυφών». Κι εμείς; Μόνο τις καμπάνες που δεν χτυπάμε για το...χαρμόσυνο του επικείμενου ερχομού.

ΚΑΙ, βέβαια, προηγήθηκε προετοιμασία, σε βάθος και πλάτος. Απ’ την προπαίδεια της σεξουαλικής αγωγής των νέων μας απ’ το αληταριό καναλιών με αραδιασμένους κίναιδους και κρυπτοπόρνες. Σε κάποια κανάλια (της σιχασιάς) «διδάσκεται» από…ειδικούς η ανωμαλία. Προβάλλεται ο κίναιδος σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ο φύσει είτε θέσει γυναικωτός γίνεται ακόμα και αφίσα στη κολώνα, μη μείνουμε πίσω από «τέχνη».

Thessaloniki Gay Pride”, λοιπόν, και βγείτε στα μπαλκόνια σας. Για τους οργανωμένους της σιχασιάς που θα…γεμίσει το δημοτικό ταμείο και θ’ αδειάσει την ψυχή μας ταρακουνώντας τον πίνακα αξιών της. Για προσέλκυση αμύητων στο κλαμπ της φυσικής ανωμαλίας, επιχρυσωμένης με την ανθρώπινη αδυναμία να δει κατάματα την αλήθεια. Με «εκδηλώσεις» που κάνουν τον άντρα σαν άντρας να μη μοιάζει, για να θερίζουμε θύελλες αυγατισμένων του είδους κι ύστερα να ψαχνόμαστε, χωρίς προστατευτική στολή, ομπρέλα και «φανό θυέλλης».

ΝΑ πληροφορήσουμε τον τ. χρυσοπληρωμένο (ένα χιλιάρικο τη μέρα) της ΝΕΤ και σημερινό του ΣΚΑΪ αενάως…προοδευτικό κ. Λυριτζή πως ο Σεβασμιώτατος Θεσσαλονίκης Άνθιμος και φαντάρος υπηρέτησε (Αεροπορία) και όφειλε να αντιδράσει. Για την επικείμενη «γιορτή» και στα περίεργα του κυρίου με τα ολίγα μαλλιά και τα πολλά λόγια. Αν το επιθυμεί, να πάει με τα παιδιά του στην «εκδήλωση» κι ας αφήσει τα «βρίσκομαι στην Αθήνα» (τα ναύλα πληρωμένα). Και, βέβαια, αν του περικυκλώσουν το σπίτι ομαδοποιημένοι ξεβράκωτοι και ασχημονούντες, μη καλέσει την Αστυνομία…

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. Gay (ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, αρσενοκοίτες)
2. Str8 (αμφιφυλόφιλοι, παιδεραστές, θυληκοκοίτες)
Βρείτε την λάθος πρόταση και αιτιολογήστε την ανάλογα αν λέγεστε Θανάσης ή Νικολαίδης.
Αν λέγεστε Θανάσης Νικολαίδης μην απαντήσετε ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Θανάσης Νικολαίδης ο άνθρωπος που βγήκε από την ντουλάπα του και ανακοίνωσε τον φασισμό του.

Στον επόμενο τόνο από λιβελλογραφήματα θα δείξει τον ναζισμό του γιατί έχει λύση για τους ομοφυλόφιλους.

Σε χαιρετώ Gay (ομοφυλόφιλος, της μάνας σου, αρσενοκοίτης)

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Ο Κύριος Θανάσης βάζει άρθρα σε πολλές σελίδες πιστεύω να το δει και να απαντήσει
το email του
thanikolaidi@gmail.com
επειδή έχουμε σχόλια ανοικτά αφήσαμε το
2. Str8 (αμφιφυλόφιλοι, παιδεραστές, θυληκοκοίτες)
αλλά παρακαλούμε να μην ξαναλεχτει λέξη περί ναζισμού πάλι
δεν θα δημοσιευτεί

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

Επιτέλους γιατί ενοχλεί τόσο πολύ η αντίθετη άποψη από τη δική τους;
Ας πούνε την άποψή τους και ας μας αφήσουν και εμάς να διατυπώσουμε τη δική μας.
τι σόι δημοκρατία επιδιώκουν επιτέλους;