2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΚΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ .


ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚiΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠO ΠΟΥ!!
ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!!
Ελλαδικά ΜΜΕ, παραφράζοντας και δημιουργώντας σοβαρό κλίμα σε σχέση με την ασφάλεια της Ομογένειας όσο και των Προξενικών αρχών στη χώρα, δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις - με ότι και εαν αυτό συνεπάγεται για την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω αλλά και την στάση αναμονής που υπάρχει γενικά απο όλους εδώ.
ΓΕΝΙΚΑ:
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη διαθέτει δυο κτίρια: το πρώτο στην οδό Τουρνατσιμπασι σοκακ, και το δευτερο στην μεγάλη οδό του Πέραν γνωστόν σαν Σισμανόγλειο Μέγαρο ( İstiklal Caddesi No60) όπως και το Γαλλικό Προξενείο αριθμού Istıklal Caddesi No2) έχουν υποστεί φθορές λόγω των διαδηλώσεων και όχι βανδαλισμούς, επίθεση με μολότωφ ή άλλες ενέργειες που να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη εικόνα των κτηρίων είτε στατική είτε λειτουργική.
Στη φωτο: Το Ελληνικό Προξενείο (δεξιά) και η πόρτα του Γαλλικού Προξενείου (αριστερά)

(photo assigns: Ελληνικό Προξενείο: Aytekin Aksoy, Γαλλικό Προξενείο: Behlül Çetinkaya)


από Ομογένεια Κωνσταντινούπολη İstanbul Rum Cemaati.


ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ

αυτόν τον νεαρό 20 χρόνων (Μεχμέτ Αιβαλίτας) δίνει επίσημα μόνο για νεκρό η Τουρκια πολλοί ανεπίσημα μιλάνε για 8 κατά τα άλλα ο Ταγιπ.. έκοψε τα τηλεφώνα παντού ,και το ίντερνετ,προς το παρών..να μην πάνε εικόνες διεθνώς!! κάνει εμφυλιοπολεμικές εκκλήσεις με δηλώσεις της μορφής ‘κρατάμε με δυσκολία στα σπίτια του το 50%’»,
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: