2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ!!!... ΜΑΤ στη Μουρούζη...



του Κώστα Βλουτή
Δημοσιογράφος, ειδικευμένος σε θέματα ΑμεΑ
kostas.vloutis@gmail.com

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, για χατήρι της Μέρκελ...

Δυστυχώς ζούμε "Συνεφιασμένες Κυριακές", Τσιτσάνη μου.


Πάντα με τρόμαζαν οι μεταμεσονύκτιες "αποφάσεις" που μοιάζουν περισσότερο με "διαταγές" προς εκτέλεση, ΑΝΩΘΕΝ...
ΚΛΕΙΝΟΥΝ τη δημόσια τηλεόρασση, με πρωτοφανή πράξη αδημοκρατίας στην Ευρώπη, γιατί -λέει- "δεν υπάρχουν άλλα περιθώρεια για ιερές αγελάδες που παραμένουν άθικτες"...
Και για μερικές αγελάδες, της "Συνεφιασμένης Κυριακής", Τσιτσάνη μου, ΣΙΩΠΟΥΝ το Μέσο, με συνοπτικές διαδκασίες επειδή το ΑΠΑΙΤΕΙ το Μνημόνιο που οι ξένοι το θεωρούν ΕΓΚΛΗΜΑ σε χώρα, σε καιρό ειρήνης!
Χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό που πληρώνει, με τον ετσιθελισμό τους το "χαράτσι" της, μέσω ΔΕΗ και το οποίο θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να το πληρώνει!


ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ:
"ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"...

ΕΝΤΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ έχω περάσει στην Κρατική Τηλεόραση και έχω θητεύσει κοντά σε ιερά" τέρατα" της Δημοσιογραφίας, φίλε...


Και η απόφασή τους με πονάει γιατί ΒΟΛΕΨΑΝ τόσα χρόνια τα κομματόσκυλά τους και κλείνουν το Μέσο για να τους...καταργήσουν παρασύροντας στον "Καιάδα" υγειείς δυνάμεις...
Ναι, φίλε...
Υπάρχουν και σπουδαίοι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες που θα ΠΕΤΑΧΘΟΥΝ στο δρόμο για να "επιβιώσει" το...success story" τους...

Θα "φυλακίσω" την ανάμνησή" μου να μη τη βρουν και μου την "πυροβολήσουν" ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, "ανοργασμικές" πολιτικές "αδυναμίες"!
Μέχρι να ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ και πάλι σ΄αυτόν τον...έρημο τόπο που βάλλεται από παντού...

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Δυνάμεις των ΜΑΤ απαγορεύουν στους εργαζόμενους να μπουν στη Μουρούζη!!!...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ πραγματοποίησαν γενική συνέλευση για να καθορίσουν τη στάση τους και βρίσκονται σε θέσεις μάχης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα ο Σίμος Κεδίκογλου βρίσκεται σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και σε λίγη ώρα θα γίνουν ανακοινώσεις για την ΕΡΤ.
 Μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης όλα τα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΤ εκπέμπουν με κοινό πρόγραμμα.
Η ανακοίνωση των εργαζομένων:
«Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή: στην κοινωνία, τις αντιφάσεις της, τα προβλήματά της, τις αγωνίες, τις ιδέες και τις δράσεις.Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή: στον πολιτισμό, τον κόσμο του, τις διαφορετικές τάσεις, αναζητήσεις και δυναμικές του. Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή: σε κάθε πολίτη του κόσμου, στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία. Το δυναμικό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης έχει τη δύναμη και τη θέληση να κρατήσει ψηλά το κοινωνικό αγαθό της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού. Έχει την τόλμη και τη βούληση να παλέψει για να άψει η ΕΡΤ να χειραγωγείται από κάθε μονοκομματική ή πολυκομματική εξουσία. Εμείς οι εργαζόμενοι, είμαστε ακόμη ζωντανοί και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα αγωνιστούμε για ένα θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΡΤ που θα κατοχυρώνει και θα περιφρουρεί την ανεξαρτησία της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, θα κόψει, επιτέλους, τον ομφάλιο λώρο με την εκάστοτε κυβέρνηση και κάθε κέντρο ή παράκεντρο πολιτικών και πελατειακών παρεμβάσεων. Η ΕΡΤ πρέπει να είναι ανοιχτή, κτήμα και πραγματική ιδιοκτησία όλων των ελλήνων πολιτών. Όσοι επεξεργάζονται σχέδια γ α λουκέτο στην ΕΡΤ δεν μπορεί παρά να αποσκοπούν σε εξυπηρέτηση άλλου τύπου συμφερόντων. Είναι επικίνδυνοι. Οι δημοσιογράφοι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα κρατήσουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο την ΕΡΤ ανοιχτή. Καλούμε κάθε πολίτη από τη Γαύδο μέχρι τον Έβρο για να αποτρέψουμε τον εφιάλτη. Να αποτρέψουμε κάθε απόπειρα φίμωσης του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα της χώρας. Όσοι ονειρεύονται εφιάλτες ας μείνουν στη μακαριότητα του παραμυθιού της κακιάς μάγισσας ή ας ξυπνήσουν πριν είναι αργά. Εμείς είμαστε ξάγρυπνοι. Βρ σκόμαστε σε διαρκή Γενική Συνέλευση και καλούμε πολίτες, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, επιστήμονες, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών στις 7 το απόγευμα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. Η Γενική Συνέλευση των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ»

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


ΣΚΗΝΕΣ ΑΓΩΝΑ















9 σχόλια:

Xrisidel είπε...

Τι τους κοιτάμε και τους ακούμε, ακόμη ΓΜΤ...;ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Την ΕΡΤ την πληρώνει ο Ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς ηλεκτρικού: γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο! Έχει τριπλάσιο ως επταπλάσιο κόστος από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τετραπλάσιο ως εξαπλάσιο προσωπικό για πολύ μικρή τηλεθέαση: τη μισή σχεδόν και για τα τρία δημόσια κανάλια μαζί, απ’ όση ένα μέσο εμπορικό κανάλι.

Xrisidel είπε...

Λυπάμαι πολύ για αυτή σου την άποψή Ανώνυμε!
Με την κρατική τηλεόραση (σχεδόν) έχω ίδια ηλικία.Εν ολίγοις έχω μεγαλώσει με κάτι που για πολλά έτη είχε μία μοναδική θέση, σε όλα τα σπίτια που είχαν το προνόμιο να έχουν τη "μαγική συσκευή".
Η πορεία της λοιπόν σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της, είναι πολύ σημαντική ακόμη και ιστορικά, διότι έχει ένα πολύτιμο καταγεγραμμένο αρχείο, σε ψηφιακή μορφή, (ευτυχώς)που είναι ένα κομμάτι του παζλ της ιστορίας της χώρας, που δυστυχώς με απόλυτα βίαιο τρόπο και καθημερινά με καταδικάζουν να είμαι ακόμη ένας "ανάπηρος" κάτοικος...και όχι ένας "αρτημελής" πολίτης της χώρας που με γέννησε, και που γέννησε την έννοια του Πολίτη.
Ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι, αυτή την τόσο σημαντική λοιπόν έννοια, του πολιτισμού, ξεπερνάει τα κόστη που αναφέρεις στο σχόλιο σου και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να το συγκρίνω,με πνευματικές αξίες που μόνο να προάγουν αυτή την έννοια και όχι να καθοδηγούν ή να την καταστέλουν, όπως γίνεται στην περίπτωση της ιδιωτικής τηλερόρασης αλλά και ραδιοφωνίας.
Ένα μικρό (ηχητικό ντοκουμέντο) ιστορικό κομμάτι, https://www.youtube.com/watch?v=rkZcz3HK1Gw για κάτι που με περισσή ευκολία κοστολόγησες ως "υψηλό"...
Καληνύχτα.

SUPRNOVA bloggspot.com είπε...

Φίλε ανώνυμε ούτε Σίμο Κεδίκογλου να σε έλεγαν,κοίτα να μαθαίνεις λοιπόν:
Αν θυμάμαι καλα έχω κάτι χαρτιά αποδείξεις που ο Αντένα και το Μεγκα έχουν δανειστεί πάνω από 100.000.000 από τις τράπεζες εν καιρώ που οι τράπεζες έπαιρναν ενίσχυση και μάλιστα την έπαιρναν για να την ρίξουν στα δάνεια μας!!!

Σε εμενα εσένα κοκ!! ...Εν καιρώ δηλαδή που δεν έπρεπε να δανείσουν κανέναν αλλο ...τα υπόλοιπα τσοντοκαναλα έπαιρναν δάνεια ...που δεν μπορούν να αποπληρώσουν!! Πράγμα που σημαίνει τι?

...Η μάλλον να ρωτήσω τα δάνεια των 100.000.000 συν από τα ιδιωτικά κανάλια ποιος θα τα πληρώσει? Τα κανάλια χειραγώγησης του νου μας η εμείς?..Αν εμείς ..που εμείς ήδη τα έχουμε σπρώξει ...τότε γιατί έκλεισε η ΕΡΤ?

Ανώνυμος είπε...

Που στον αγύριστο είναι όλοι όσοι φωνάζουν για όλους εκείνους που άφησαν παιδιά στο δρόμο, γιατί αυτοκτόνησαν. Που είναι οι φωνές απο την τιβί μη χσ για όλους όσοι είναι άνεργοι ...για τα παιδιά που λιποθυμούν, για τους νεοάστεγους .
Τι να πω ο καθένας για την κάστα του αντιδρά μόνο...γι αυτό μπορούν και μας ''σκίζουν'' . Καλά μας κάνουν.
Πολύ καλά μας κάνουν, διαίρει και βασίλευε...
Οσο για την τρικομματική ππρ έρχονται και χειρότερα ...Οσο ο κόσμος δεν ξεσπά τόσα περισσότερα τα ''σταφύλια'' που θα κρέμονται στα παράθυρα της βουλής

Aνεμος είπε...

σίγουρα η ΕΡΤ περιεχέι μια πολιτιστική κληρονομιά
πέρα απο τις ειδικά ακριβές εξωτερικές παραγωγές,όπως στην υγεία μας, Kουλογλου,Bαξεβανηδες,και την αμοιβή που επερναν πολλοί παχυλή,εκεί δουλεύουν αρκετοί μεροκατιαρηδες
ο τρόπος του κλεισίματος,μέσα στην νύχτα και βίαια από τα ΜΑΤ είναι ανησυχητικό φαινόμενο,για τις περαιτέρω παράνομες νομιμοποιησεις της κυβέρνησης
οι ίδιοι που έκαναν κομματικό άνδρο τους,την κρατική τηλεόραση,τώρα της παίρνουν το κεφάλι
αντί να την εξυγιάνουν την αποκεφαλιζουν
ποιος έχει σειρά;
η τροικα θέλει και άλλο αίμα
ζητάει απολύσεις άμεσα,και γίνονται βίαια
ας είναι ένα έναυσμα για αφύπνιση,δεν πάει αλλο
το επόμενο που ζητάει η τροικα είναι να μας πάρουν τα σπίτια
η σειρά του καθενός έρχεται..εν καιρώ,και θέλει ενότητα

Ανώνυμος είπε...


Από δω και πέρα θ' άρχουν

τα κανάλια των ληστάρχων!

Ανώνυμος είπε...

«Όταν έκοξαν την φαρμακευτική αγωγή από τους αρρώστους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν άρρωστος. Όταν απόλυσαν εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν ιδιωτικός υπάλληλος.
Όταν κατεδίωξαν τους "αναρχικούς", ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν "αναρχικός".
Όταν έκλεισαν το στόμα των οικονομολόγων που αντιτάσσονταν στο ΔΝΤ, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν οικονομολόγος.
Μετά ήρθαν να απολύσουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου...»

Υπάλληλος τέως ΕΡΤ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ είπε...

Αφού έφαγαν τις σάρκες της ΕΡΤ για να μπουκώνουν τους κολλητούς τους τελικά αντί να την εξυγιάνουν την έκλεισαν!
όπως λέμε: πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι!
αντί να μπουν φυλακή όσοι παρανόμησαν και απίστησαν σε βάρος της κρατικής τηλεόρασης την πλήρωσε όπως πάντα ο λαός αι οι απλοί εργαζόμενοι...
Τους μεγαλόσχημους δημοσιοκάφρους της μη τους κλαις! ήδη έχουν φτιαχτεί και ήδη έχουν αλλού εξασφαλισμένες θεσούλες!