2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Εθνικός Συντονιστής κατά της διαφθοράς ο Ιωαν.Τέντες


Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων θα μου δοθεί η ευκαιρία και η ηθική ικανοποίηση να συνεχίσω να επιτελώ επί μακρό διάστημα έργο εν μέρει ταυτιζόμενο, ως προς τον σκοπό, με αυτό που επί τετραετία σχεδόν επιτελώ»,!!!!!! ανέφερε 
σχόλιο:
Το σύστημα δεν αφήνει τα ηνία ούτε τα κουτάλια...
Δεν μπορούσαν να τον αφήσουν να πάει χαμένος τέτοιο κελεπούρι... γι' αυτό έφτιαξαν ειδική θέση γι' αυτόν!! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...άλλωστε..
εδώ βγάζουν στο πλειστηριασμό τα σπίτια του κόσμου για 800 ευρώ και αυτοί φτιάχνουν νέες θέσεις καλοπληρωμένες για πάρτη τους
Επειδή μέχρι τώρα δεν είχαμε Εθνικό Συντονιστή κατά της διαφθοράς, γι' αυτό πήξαμε στη διαφθορά... κι ας είχαμε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τώρα που αποκτήσαμε Συντονιστή όλα θα φτιάξουν... :
μα για τόσο ηλίθιους μας περνάνε;;!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων θα μου δοθεί η ευκαιρία και η ηθική ικανοποίηση να συνεχίσω να επιτελώ επί μακρό διάστημα έργο εν μέρει ταυτιζόμενο, ως προς τον σκοπό, με αυτό που επί τετραετία σχεδόν επιτελώ»,!!!!!!

και με το αζημίωτο βεβαίως...χαχα!!

Γι' αυτό "γλυτώσαμε" από τη διαφθορά και την προδοσία τα τελευταία τέσσερα χρόνια;