2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Μεταπασχαλινά (τηλεοπτικά κ. ά.)



Του Θανάση Νικολαΐδη   


ΞΑΝΑΝΟΙΞΑΝ (βιαστικά, άκαιρα και χωρίς λόγο) τα κανάλια. Πήραν το σήμα κι έσπευσαν για «δουλειά»…δημιουργοί. Μπροστά στον φακό με καμάρι. Πρόβαραν το λεξιλόγιό τους βρωμίζοντάς το με βωμολοχίες, τσούγκρισαν το αυγό τους χαχανίζοντας και να, μπροστά μας, το ΤΙΠΟΤΑ.

***

ΜΕ τους εορτάζοντες Λιάγκες (μόνο τη γιορτή του σεβόμαστε και του ευχόμαστε Χρόνια πολλά). Τα υπόλοιπα (της σαχλαμάρας) τα χρεώνουμε στην παρέα του. Και στο κανάλι της αποθέωσης (της σαχλαμάρας), των ειδήσεων, «ειδήσεων» και σχολίων δια στόματος ακριβοπληρωμένων δημοσιογράφων του.

***

ΚΙ ύστερα έπεσαν ευχές «μακρινές». Από ωραιοπαθείς κυρίες που, αν και τηλεπαρουσιάστριες(!) διψούν για δευτερόλεπτα στο «γυαλί» κι ας μην έχουν κάτι να πουν. Ακούστηκαν Τατιάνες, Ναταλίες και…Μελέτες, χωρίς η τελευταία να κάνει χρήση του λεξιλογίου της διανθισμένου με βωμολοχικούς όρους και ατάκες. Πάλι καλά.



***

ΚΑΙ τι να’ κανε η παραπάνω παρέα δημιουργών του τίποτα; Να’ παιρνε τα βουνά; Όχι. Τους δρόμους και σοκάκια της πόλης για ένα σκουπίδι που τη βαραίνει, δίνοντας το (καλό) παράδειγμα. Να «ηγηθούν» ομάδων δημόσιας καθαριότητας (το κάνει κάποιο άλλο κανάλι και μπράβο του), παρατώντας την άνεση του στούντιο. Αντί να υποδεικνύουν «μαγειρικές» που προκαλούν τους πεινώντες των ημερών μας. Θα’ ταν πιο χρήσιμο. Και ανάλογο των…προσόντων τους.

***

ΔΕΙΤΕ τους πώς τσιρίζουν για να βγάλουν γέλιο στις (δήθεν) κωμωδίες τους, ποιους/ποιες και γιατί προβάλλουν, τα πρότυπά τους για (απο)μίμηση, για ποια σιωπούν και ποια τα «θάβουν».

***

Μ’ αυτά κι αυτά των καναλιών μας και τις «δημιουργίες» των ανθρώπων τους, γιατί να τρίβεις τα μάτια σου για τη νεολαία μας που δεν είχε κάτι ακούσει για τον Αλέκο Παναγούλη (πρόσφατη εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα στο «ΔΙΟΝ»), γιατί αγνοεί τον Άρη Βελουχιώτη, γιατί γνωρίζει τα πάντα για τον κ. Ρουβά;

***

ΚΑΙ γιατί να μην «πιάνει» ο «συνωστισμός» της κας Ρεπούση σε απληροφόρητες μάζες που (και αυτήν) την ψηφίζουν φανατισμένα;

***

ΚΑΙ του ΧΡΟΝΟΥ!

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: