2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Πού πήγαν τα λεφτά;Του Θανάση Νικολαΐδη   


ΠΟΙΟΙ να φυλάσσονται για τη δημόσια θέση και συμπεριφορά τους; Ξεκινάμε απ’ τους τολμηρούς δικαστές για να φτάσουμε στον κ. Ρακιτζή. Είχαμε χρόνια να δούμε και ν’ αποθαυμάσουμε δημόσιο άνδρα σε ρόλο φωτιά, με πορίσματα και προτάσεις. Και με άποψη. Για το δημόσιο και κάποιους «λειτουργούς» του. Για πρόσωπα που διορίστηκαν κι έπιασαν δουλειά στο «μαγαζί». Απ’ το παράθυρο (με μπάρμπα κλπ) κι άλλοι με πλαστά χαρτιά, αμαρτήσαντες κι ατιμώρητοι που έζησαν σε βάρος μας κρατώντας μακριά τους άξιους, ικανούς και νόμιμους. 

ΚΑΙ πού να βρεθούν οι φύλακες; Να τους στερηθούν οι κάθε λογής και βαθμίδας αξιωματούχοι της πολιτικής και ιδιώτες; Και, βέβαια, δεν καθάρισαν μόνο για πάρτη τους τα τσακάλια του κοινοβουλίου μας. Νοιάστηκαν και για «φίρμες» εκτός κοινοβουλίου, που το’ χουμε καμάρι να φυλάσσονται δημοσία δαπάνη. Να μεριμνά το Κράτος για τη σωματική τους ακεραιότητα και την τιμή τους. Με υπογραφή των εθνοπατέρων μας και ανοχή των «υπηκόων». Πριν ακόμα μας έρθουν Τρόικες και υπογραφούν μνημόνια.ΜΙΛΗΣΑΝ για λειψανδρία στα σώματα ασφαλείας. Εμείς μιλάμε για ανεπάρκεια δικιά τους και ανοχή δικιά μας. Και για το δούλεμα σε βάρος μας. Γιατί; Γιατί βλέπουμε λουφαδόρους με πολιτικά πίσω από βουλευτές κι έξω απ’ τα σπίτια τέως και νυν. Στις εξόδους των Πάγκαλων και στα ψώνια των κυριών. Όλα με την υπογραφή τους, ανερυθρίαστα και χωρίς οίκτο για τις αφύλαχτες μάζες. Με το δικό τους κριτήριο αξιών και μεταχείρισης των πολιτών που ψηφίζουν τους πολιτικούς για την πολιτική τους.

ΔΕΝ περισσεύουν αστυνομικοί-δεν περισσεύουν τα λεφτά. Και πού πήγαν τα λεφτά; Θέλεις ατομικά και πρόχειρα; Τα τσέπωσαν καλοπηρωμένοι των κρατικών μας καναλιών που υποκρίνονται διερωτώμενοι δημόσια και χωρίς τσίπα «πού πήγαν τα λεφτά;». Συμβούλια, επιτροπές και «εργαζόμενοι» εκτός έδρας, διευθυντές με σφραγίδα ανύπαρκτων οργανισμών και ΜΚΟ, συνδικαλιστές, προμηθευτές και μιζαδόροι ατιμώρητοι, χρήμα κάτω απ’ το τραπέζι νομιμοποιημένο με υπογραφές αρπακτικών πάνω στο τραπέζι.

ΘΕΛΕΙΣ και άλλο…φάγωμα, μαζικό και οργανωμένο; Το κομματικό χρήμα (με τη σέσουλα) προκαταβολικό και…καλοφαγωμένο. Κι αν βλέπουμε τον τέως και νυν του ΠΑΣΟΚ να σηκώνουν τους ώμους, δεν βλέπουμε τους εξαφανισμένους Τσουκάτους και τους άφαντους Σημίτηδες. Ούτε τους Καραμανλήδες που θα «επανίδρυαν το Κράτος» με Ζαχόπουλους και «κομιστές». Λεφτά υπήρχαν, αλλά πού πήγαν τα λεφτά;

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρακιντζής...
πρώτος διαπλεκόμενος επίορκος λειτουργός! Διαχρονικός δε τοποτηρητής και των δεξιών και των σοσιαληστών και τρικοματικών πολιτικών καθαρμάτων, σημαίνει ότι κάνει καθαρές δουλειές για πάρτη τους!
Μη μασσάτε μωρέ ότι Ρακιντζήδες και σία θα κάνουν κάθαρση του κράτους από τους "επίορκους" δημόσιους υπαλλήλους. Αυτοί μόνον θα καθαρίσουν όσους έχουν αντίλογο στους προδότες και τα κολλητάρια τους μια χαρά θα επιβιώσουν να το θυμηθείτε.