2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Στον…κόσμο του ο κ. Τσοχατζόπουλος


Του Θανάση Νικολαΐδη   


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ πολιτική τη δίωξή τους και…καθαρίζουν, ηθικά. Δικαζόμενοι και συνήγοροι. Ο εύκολος δρόμος μιας προκαταβολικής αυτοκάθαρσης με στοιχεία αποπροσανατολισμού και άλλοθι, ασπίδα (χάρτινη) για τη δίκη. Όπου «πιάσει», κι αυτά έχουν πέραση στην Ελλάδα που τα κόμματα ορίζουν τη ζωή μας.

ΤΟ’ πε ο «ποδοσφαιρικός» κ. Ψωμιάδης, το δήλωσε ακόμα και ένας παιδεραστής με χειροπέδες τελευταία, το ισχυρίζεται ο κ. Τσοχατζόπουλος. «Για πολιτική δίκη πρόκειται» και δεν το βγάζεις απ’ το μυαλό του. Λες κι είναι πολιτικός εν ενεργεία και περήφανος για τα πεπραγμένα του, λες και βγήκε απ’ την πολιτική φτωχότερος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, λοιπόν, η δίωξε κατά τον κ. Τσοχατζόπουλο και η Πολιτεία να καθίσει στα…αυγά της. Το απαιτούν οι συνήγοροί του!
Δεν γουστάρουν την παρουσία του Κράτους στη δίκη, δεν του πέφτει λόγος, δεν είχε χασούρα. Κράτος, βλέπεις, ήταν οι Άκηδες-δεν ήταν ο κοσμάκης που γέμιζε το δημόσιο ταμείο, πριν το αδειάσουν.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ στην αθωότητά του ο «πρωταγωνιστής», βρέθηκε ο «ξάδερφος» που τον καρφώνει με στοιχεία, η Δικαιοσύνη επί τα ίχνη του χρήματος και η δίωξη είναι…πολιτική. Άρα, και η λογίστριά του διώκεται πολιτικά, και ο τ. συνεργάτης του ονόματι Σμπώκος και τα λοιπά «λουλούδια» τριγύρω τους. Συνεννοημένα και συντονισμένα, δασκαλεμένα από «φωτισμένους» συνηγόρους τύπου Κούγια, Δημητρακόπουλου και βάλε…

ΘΑ βρεθεί το χρήμα κρυμμένο και (εξ)ασφαλισμένο; Θα οδηγήσουν τα ίχνη του σε θησαυροφυλάκια που εξασφάλισαν τα γηρατειά του(ς); «Ας ψάξουν, δε θα βρουν τίποτα» ισχυρίζεται ο κ. Τσοχατζόπουλος με σιγουριά. Κι αν κάποιοι πιστεύουν στο τέλειο έγκλημα, να πιστέψουν και στις «of shore”.

ΕΧΕΙ την…προοπτική του το πρωτοπαλίκαρο του Αντρέα και του Σημίτη και παραλίγο πρωθυπουργός μας, τρέφει και τα πολιτικά του όνειρα. Το επιτρέπει η ηλικία και ο «πρότερος έντιμος βίος» του, γιατί να μη σχεδιάζει (επί χάρτου στο κελί), να μη φαντάζεται νέο ξεκίνημα, ξανά δόξες και μεγαλεία, μετά τη δικαίωσή τους σε μια δίκη…πολιτική;

ΚΑΙ, βέβαια, (προς)καλεί και άλλους (του ΚΥΣΕΑ κλπ) αναζητώντας (συν)ενόχους, για μοιρασμένη ευθύνη. Και είναι τόσο…πολιτική η δίκη, που έσπευσαν τ. υπουργοί (ίσως και συναυτουργοί) στο πλευρό του. Θίχτηκαν νιώθοντας τη λάσπη πάνω τους, ξεμύτισαν απ’ την κρύπτη τους και καθάρισαν για τον Άκη και τα δίκια του. Με πρώτον, καλύτερο και μεγαλύτερο τον «πρώτον τη τάξει» κ. Κώστα Σημίτη!!!

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: