2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αποκαλύψεις(!;) Τσοχατζόπουλου




Του Θανάση Νικολαΐδη 


ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ με ανταλλάγματα. Ισορροπούσαν τη ζυγαριά με τα προνόμιά τους απ’ τη μια και τους χαριστικούς νόμους στο άλλο πιάτο. Με νόμο (στο πιάτο) που εξασφάλιζε την φοροαποφυγή μεγιστάνων. Πληρώνουν από 20-30 χιλιάρικα το χρόνο οι κ. κ. Κόκαλης, Αλαφούζος, Μάνεσης (ο βιομήχανος) και καθαρίζουν με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Με το κεφάλι ψηλά, κοιτώντας τους νομοθέτες μας (με το κεφάλι χαμηλά) μη τους πιάσει το φτύσιμο απ’ τη μακρινή μάζα που τους βρίζει και τους (ξανα)ψηφίζει («αρέσουν στους βαρβάρους κάτι τέτοια»).

ΠΟΙΑ άλλα μέτρα πήραν και με ποιον νόμο «εξασφάλισαν» τους μελλούμενους κλέφτες που έγιναν σήμερα παρελθόν και αύριο θα περάσουν στην ιστορία με παραγεγραμμένες τις αμαρτίες τους; Με το κλεμμένο παραδάκι (εξ)ασφαλισμένο, τα ακίνητα στη θέση τους και υπό την κατοχή τους, την «ιδεολογία» παραμένουσα και την πρακτική αναλλοίωτη στους κοινοβουλευτικούς μας αιώνες;

ΕΠΕΜΕΝΕ στον νόμο περί μη ευθύνης κλπ. ο κ. Μαντέλης και μας δούλεψε. Νωρίτερα, ο κ. Κ. Καραμανλής (που θα «επανίδρυε το Κράτος») προκήρυξε πρόωρα εκλογές, για περάσουν στην ιστορία και οι δικοί του…αναμάρτητοι. Με υπουργούς του ατιμώρητους και κάποια «παιδιά ταχυδρόμων» αθωωμένα και στην αντεπίθεση.

ΣΗΜΕΡΑ έχουμε πρόβλημα Άκη, των τριγύρω του και των…υπερασπιστών τους. Κραυγάζουν οι κ. κ. συνήγοροι πως τα αδικήματα παρεγράφηκαν και…άδικος κόπος για δίκες και (ανύπαρκτες) καταδίκες. Ο νόμος ζει και ρυθμίζει τα δικονομικά των μιζαδόρων, εξασφαλίζει έρεισμα για κραυγές των συνηγόρων και μόνο το δίκαιο δεν τους νοιάζει. Δεν μιλούν για αθωότητα, αλλά για απενοχοποίηση, βάσει του νόμου. Άρπαξαν τον νόμο, ξεφύλλισαν ότ,ι συμφέρει τον πελάτη, ωστόσο, δεν λογάριασα την ντρίμπλα του δικαστή.

ΚΑΙ βγαίνουν Κούγιες (με το μόνιμο βλέμμα οχιάς) να μας θυμίσουν πως μπορεί η πελάτις ασθενεί, αλλά πιο πολύ υποφέρει ο ίδιος ο κ. Κούγιας. Ρέει το ψέμα αφθόνως απ’ τα χείλη του κι ίσως αυτός θα’ πρεπε (κι αυτός) να βρίσκεται στη φυλακή.

ΑΠΟ ’ κει και πέρα υπάρχουν και…Δημητρακόπουλοι ελεύθεροι να ξεστομίσουν ότι τους κατέβει και να προτείνουν απίθανα και τρομερά. Μη…τολμήσει και «παρασταθεί» το Κράτος στη δίκη, μη ζητήσει αποζημιώσεις και επιστροφές, μη γίνουν συσσίτια τα θαμμένα και κρυμμένα των μιζών και της απάτης.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, περιμένουμε. Τι; Τις αποκαλύψεις(!;) του κ. Τσοχατζόπουλου. Μας το υποσχέθηκε.

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: