2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

MAΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ:


Αυτή είναι το πρόσφατο ρεπορτάζ του Σταυρού Θεοδωράκη στο ΜΕGA
http://www.megatv.com/protagonistes/default.asp?catid=25583&subid=2&pubid=31202143
δε θα ασχολούμαστε καν... παίρνει ιστοριούλες μύθους ,μαζί με σοβαρά θέματα, όπως οι αεροψεκασμοί στον κύκλο μιας συνομωσιολογιας, εξάλλου οι σχολιαστές που μιλούν ,όπως ένας αθλητικογράφος, αναλίσκεται σε ειρωνείες ,και χάχανα μια απλοϊκή ιστορία περί συνoμοσιολογιων, να δικαιολογήσει λέει ο κόσμος ότι για όλα φταίνε οι άλλοι!
Σωστά κύριε ..όλοι μαζί τα φάγαμε!
Αλλού είναι το θέμα, έμμεσα,κάνοντας καλά την δουλειά του,λέγοντας μισές αλήθειες.. θελει να στοχοποιήσει  το διαδίκτυο περνάει το μήνυμα ότι κάποιοι γραφικοί και βλαμμένοι του ίντερνετ,τα κάνουν όλα να σας πω  κύριε Θεοδωράκη μια ακόμη ιστορία συνωμοσίας:
Κάποιοι αριστεριστές χρόνια δουλεύουν στα ΜΜΕ και παραπλανούν την κοινή γνώμη με δεξιές τσέπες πήραν εκατομμύρια ακόμα και από κρατική τηλεόραση,και συνεργάζονται με ιδιωτικά κανάλια του συστήματος και της τρόικα.
Το παιχνιδάκι της εξουσίας οτι αφού δεν έχετε  αποδείξεις για οσα λέτε ,  είσαστε  συνομωσιολογοι, παράδειγμα αν πείτε τους πολιτικούς πουλημένους
ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ..


GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: