2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ


Αυτά που όλοι ξέρουν αλλά σιωπούν, οι βαλίτσες της διαπλοκής μεγαλοεργολαβοι και πολιτικό σύστημα, κατά τα άλλα μαζί τα φάγαμε...
Πέντε υπουργοί στα σημαντικότερα υπουργεία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν οι παραλήπτες βαλιτσών με δεσμίδες χαρτονομισμάτων των εκατό ευρώ ,επιταγών της τάξης των 400.000 ευρώ ακόμη και ολοκαίνουργο SUV τύπου RAV μάρκας TOYOTA. Οι πέντε υπουργοί υπηρετούσαν μεταξύ του 1999 και του 2008 στα υπουργεία Μεταφορών, ΠΕΧΩΔΕ, Άμυνας και Εργασίας. 

Μεταξύ των Υπουργών συμπεριλαμβάνεται και μία γυναίκα. Τρεις ανήκαν στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και δύο σε αυτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι πέντε αυτοί υπουργοί συνολικά εισέπραξαν παρανόμως μέσω διανομέα που εκτελούσε εντολές προέδρου μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας, εκατομμύρια ευρώ. Ορισμένοι από αυτούς παρέλαβαν βαλίτσες με ρευστό μία και δύο φορές, αλλά και επιταγές. Οι επιταγές ήταν «εμού του ιδίου».
Ένας εξ αυτών παρέλαβε κάτω από το υπουργείο του και το περίφημο ασημί SUV που μόλις είχε εκτελωνιστεί και είχε ακόμη τα γνωστά διαφανή πλαστικά καλύμματα στα καθίσματα. Αντέδρασε μάλιστα με επιφωνήματα χαράς, όταν αντίκρισε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο. 


http://www.zougla.gr/politiki/article/gianis-valitses

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: