2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

«ΚΛΑΙΕΙ»ΓΙΑ την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου

ROYPAKIOTHS
Πυρά» κατά στελεχών της κυβέρνησης – τα οποία δεν κατονομάζει – εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, με αφορμή την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 984», ο κ. Ρουπακιώτης υποστήριξε ότι ουδείς τον ενημέρωσε πως το νομοσχέδιο αποσύρεται. Και συμπλήρωσε:
«Την Παρασκευή, για πρώτη φορά, όταν ολοκληρώθηκε το νομοσχέδιο, απεστάλη στην Γενική Γραμματεία, στον υπουργό Επικρατείας, καθώς επίσης και στα κόμματα του ΠαΣοΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς. Εάν προηγουμένως δεν γινόντουσαν οι πρώτες παρατηρήσεις, αντιλαμβάνεστε ότι δεν έπρεπε -και γι΄ αυτό και δεν έγινε-, να δοθεί στη δημοσιότητα».
Επιλέγω να υπερασπιστώ το έργο μας και απευθύνω παράκληση μέσω του σταθμού σας. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι κυβέρνηση τριών κομμάτων και όχι ενός.
Ο κ. Ρουπακιώτης πρόσθεσε ακόμη: «Αναμένουμε με ηρεμία, αλλά ωστόσο κι εκείνοι πρέπει να προσέξουν στη συμπεριφορά τους. Όποιοι είναι αυτοί. Και βγάζω τον πρωθυπουργό έξω από αυτούς».

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: