2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

«Γελοίε, απατεώνα, κλέφτη-φασίστα…»Του ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ 

ΕΧΟΥΜΕ τη Βουλή, έχουμε και την Επιτροπή. Και είναι προέκταση του Κοινοβουλίου μας στη σύνθεσή της, με τις αναλογίες και την εκπροσώπηση των κομμάτων. Ωστόσο, με τη νοοτροπία και τα «κουσούρια» των μελών της.
ΖΩΣΜΕΝΟΙ στην κομματική πανοπλία τους, δεν πρόκειται να ψάξουν για την αλήθεια. Κι αν την ανακαλύψουν, θα της κάνουν νεύμα να παραμείνει θαμμένη, μέχρι να ξεψυχήσει και την ξεχάσουμε. Όπως τόσα που μας κούρασαν στο ψάξιμο και δεν μας έμεινε κουράγιο.
ΕΔΩΣΑΝ, στο παρελθόν, δείγμα γραφής οι…Επιτροπές. Στο Βατοπέδι που χάθηκαν στην…ισάδα, στη Siemens των Χριστοφοράκων που δεν του φορέσαμε «βραχιολάκι» και στα υποβρύχια που μας έπνιξαν. Ποια, λοιπόν, Λίστα για διερεύνηση, που είναι πολιτικοί υπεύθυνοι της απόκρυψης και πιθανότατοι καταθέτες στην Ελβετία; Εκεί το μάτι κι ο λογισμό τους, και με το χέρι τους δήθεν να ψαχουλεύει για ονόματα και ενόχους.
ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ τα κομματικά τους σε θέμα εθνικό (κίνδυνος κατάρρευσης). Αγωνίζονται με πάθος απ’ τα κομματικά τους μετερίζια. Θα’ πρεπε να πορεύονται για την αλήθεια ενωμένοι κι αγαπημένοι κι αυτοί τσακώνονται. Και, βέβαια, μην τους αδικούμε συνολικά, γιατί 2-3 είναι του καυγά και της φαγωμάρας.
Οι άλλοι σεγκοντάρουν με τη…σιωπή τους και δεν τολμούν να τους αποβάλουν. Ούτε ο κ. Μαρκογαννάκης, τολμηρός και ειλικρινής, συνοπτικός και αποφασισμένος (αυτή είναι η εντύπωσή μας), ούτε η κα Κωνσταντοπούλου πρόκειται να παραιτηθεί. Πακτωμένη στη θέση της και αγέλαστη, άχρους, άοσμη και άγευστη, ικανή να σε τρελάνει, φτάνει να της (ξανα)επιδαψιλέψουν αίνους που την έκαναν «μοναδική» στην…έρευνα. Απ’ την άλλη, ο αντίποδας που λειτουργεί παράλληλα, χωρίς να το θέλει. Ο απίθανος αλλά τόσο…συνήθης κ. Κασιδιάρης, απρόβλεπτος και ατίθασος, που δεν κατάλαβε για ποιον δουλεύει, άθελά του.
Ο καιρός περνάει, τα ταμεία περιμένουν το χρήμα από φορολόγηση και «επιστροφές», οι «σύνεδροι» καθαρίζουν για το κόμμα τους κι εμείς το ίδιο. Περιμένουμε μιαν απ’ τα ίδια και με τους κοινοβουλευτικούς κανόνες ολόιδιους και απαράβατους στη «μικρή βουλή». Στο μεταξύ, ο χρόνος δουλεύει για τους «ενδιαφερομένους». Όλο και απομακρύνεται η πιθανότητα επισήμανσης νοθευτών της Λίστας και αφορολόγητων καταθετών.
ΓΙ αυτό και θέλαμε τους πολιτικούς μακριά, και την «ιδεολογία» τους σε απόσταση. Μας έπεισε η Δικαιοσύνη (με τα «ισόβια» και τις πιθανές υπερβολές της), ωστόσο, μόνο αυτή θα μας έβγαζε στην αλήθεια διαπερώντας τα νέφη και διαρρηγνύοντας τα εμπόδια.
ΔΕΝ θέλουμε πολιτικούς σε ρόλο «εισαγγελέα πλημμελειοδικών».

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: