2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ποιοι καπηλεύονται την blogoσφαιρα;



Εχουμε ξαναγράψει ότι πολλοί πλέον καπηλεύονται το ίντερνετ για να πλουτίσουν η περιβόητη σελίδα του Παπαγιαννη το φίμωτρο έχει κατάληξη blogspot για να προστατεύεται  από την διεθνή νομοθεσία κατά καιρούς τον κατηγορούν για εκβιασμούς, αλλά  ως εκ θαύματος είναι πάντα στο απυρόβλητο ο γνωστός αυριανισμος
(ξέρω για την γούνα σου αν δεν μου τα σκάσεις..θα σε κιτρινισω''''')
Γνωστή η συνταγή  του δάσκαλου Κουρή που τρώει τώρα πατάτες μπλουμ στην φυλακή Ναυπλίου Ηλίου φαεινότερον οτι χρησιμοποιούν  κάποιοι τη πλατφόρμα blogspot ως δήθεν αγνοί και ανώνυμοι bloggers για να εκβιάσουν.
δείτε μια απόφαση το 2011 από Διαύγεια
Ττο υπουργείο Eργασίας έδωσε 15 000 ευρώ στην εταιρεία PROFIT 
για να προωθήσει τις ειδήσεις του υπουργείου σε κανάλια και διαδικτυακά μέσα
δεν διευκρινίζει αν αυτά τα λεφτά τα δίνει κάθε μήνα ..ή χρόνο!!!!!




μέσα στα δικτυακά μέσα είναι το fimotro και το tro-ma-ktiko σε κατάληξή blogspot


Λες και το υπουργείο αν έδινε ειδήσεις σε blogs θα έπρεπε να πληρώσει.. και το ερώτημα είναι
αυτά τα blogs κόβουν τιμολόγια σε μια διαφήμιση υπουργείου; και με τι επωνυμία;
Ο Παπαγιαννης όταν τον διώκουν κόπτεται οτι η σελίδα είναι ανώνυμη και επικαλείται την ανωνυμία του ίντερνετ μέσα σε αυτό το λαβράκι που βγάλαμε δεν θα έλειπε ο αριστεριστής Κουλογλου με το tvxs που όποια πέτρα και αν σηκώσεις στο ιντερνετ τα έχει σαρώσει όλα!!!!
Από κρατικές διαφημίσεις, κονδύλια ΕΣΠΑ, διαφημίσεις τραπεζών ,και  βέβαια  είναι  και εδώ  στις  προωθήσεις του υπουργείου εργασίας τα μεγάλα βέβαια sites ασφυκτιούν.. από διαφημίσεις τραπεζών, είναι δυνατόν να καταγγείλουν τους τραπεζίτες τοκογλύφους; το capital.gr  κάτι  είχε  γράψει για τα χαράτσια και αμέσως η ΔΕΗ έσπευσε να του πάρει την διαφήμιση
Αυτονόητο ότι όταν βάζεις μια τέτοια μεγάλη διαφήμιση, ακόμα και ρήτρα σου βάζουν .. με αυτά και με αυτά η διαπλοκή των ΜΜΕ πέρασε και εδώ στο ιντερνετ εμείς απαιτούμε την ανωνυμία μας για προσωπική προστασία, και άλλοι την επικαλούνται για να εκβιάζουν.
Στον αντίποδα αγνά blogs έχουν συρθεί στα δικαστήρια , χωρίς διάθεση εκβιασμού παράδειγμα 
γιατί καυτηρίασαν την δικαιοσύνη.
Μια υποθεση σχετική εκκρεμεί..και θα σκάσει σαν βόμβα..με τις αποκαλύψεις και προσοχή για να παράπλανήσουν λένε μισές αλήθειες
Το περιτύλιγμα είναι οι αριστεριστικες φανφάρες του κρατικόδιαιτου   Κουλογλου της ΕΡΤ  που τα παίρνει από παντού.

ΚΑΙ όπως είπε ο τρελό ΧΙΟΣ  ΠΟΥ όπου πάει τον κυνηγάνε όταν έβριζα στον Παπανδρέου στο contra ήταν όλα καλά.. όταν ανέλαβε ο Βενιζέλος και του τα έχωνα μου είπαν να είμαι πιο χαλαρός..
ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και ότι κραυγάζει δεν είναι απαραίτητα επαναστατικό

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: