2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ο ΤΖΑΚ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΙΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΒΙΝΤΕΟ



οι φιλόζωοι δεν  βοηθούν μόνο τα ζωάκια.. Όταν κάποιος έχει ευαισθησία την έχει προς κάθε κατεύθυνση

Ο ΣΚΥΛΑΡΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ, ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ, ΤΟΝ κο ΤΟΝΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ

 Ο JACKΟΥΛΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ (αυτοκινητο? χερι ανθρωπινο? Ποιος ξερει). Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΠΟΝΑΓΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΤΡΕΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ. 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ. "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ" ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ, "Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΚΟΥ". ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ. 
με κινητοποίηση στο facebook 

 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ \ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ κο ΤΟΝΥ.
τρόφιμα,φάρμακα,ρούχα
Η ΘΕΝΙΑ  που ήταν αυτή που ξεκίνησε τον αγώνα και γνώρισε τους δυο άστεγους..σκύλο και άνθρωπο  ΓΡΑΦΕΙ


 ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ (με τη βοηθεια της Λινας και της Δωρας) ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ (και φυσικά σας ευχαριστεί και ο κος Τονυ ο οποίος συγκινήθηκε πολύ απο την διάθεση σας να βοηθήσετε)


Ο ΤΖΑΚ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΙΣΙ  ΜΗΝΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ,ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ
Ο Τονυ, να τα χει παίξει εντελώς. Απο τη μια να γελάει ασταμάτητα και από την άλλη να κλαίει σαν μωρό παιδί
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Από τότε που γνώρισα τους ανθρώπους αγάπησα τα ζώα...
πολύ συγκινητική ιστορία πράγματι...