2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Έτσι γίνεται η Επανάσταση: Χτυπάμε εκεί που τους πονάει.


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Για όσους πιστεύουν πως οι επαναστάσεις γίνονται με καλάσνικωφ, μαχαίρια, στυλιάρια, μολότωφ και αιματηρές αντιπαραθέσεις, ίσως θα έπρεπε να τους υπενθυμίσουμε τις πιο πρόσφατες από αυτές: Αιγύπτου (πλατεία Ταχίρ), Ουκρανία (πορτοκαλί της Τιμοσένκο, αυτής με τα κοτσιδάκια), Λιβύης (βιαιότατη, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα), Συρίας (με 60.000 νεκρούς, που επίσης συνεχίζεται μέχρι σήμερα) και πάει λέγοντας.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις (και σε πολλές ακόμη ανά την υφήλιο), κοινός παρανομαστής ήταν και παραμένει, το μεγάλο αφεντικό: Τα άρματα και οι έμποροι όπλων που τα διαθέτουν πάντοτε και στις δύο πλευρές, και τα χρήματα τα οποία απλόχερα σκορπίζονται από τους τοκογλύφους, συνήθως στους κατά κανόνα χαρακτηριζόμενους ως, Freedom Fighters.
Μιλώντας στην οργισμένη πιτσιρικαρία που πετούσε μάρμαρα και μολότωφ στους ΜΑΤατζήδες στις μεγάλες λαϊκές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, τους είχα καλέσει να αντιληφθούν πως «αν θέλουν να γίνουν πραγματικοί επαναστάτες, θα πρέπει να μάθουν να βλέπουν πίσω από αυτούς τους τύπους με τα κράνη και τις ασπίδες». Είχα μάλιστα προσθέσει (συγκεντρώνοντας πάνω μου, το μίσος των πραιτοριανών που αμέσως μετά έκαναν γυαλιά-καρφιά, το στέκι, της «Συμαχίας για την Ελλάδα»), πως «αυτοί οι τύποι που σήμερα φοράνε άσπρα κράνη, αύριο μπορεί εύκολα να φορούν κόκκινα, μπλε, κίτρινα ή ότι εν πάση περιπτώσει χρώμα τους δώσουν τα αφεντικά τους». 
Όλα τα παραπάνω για να υποστηρίξω την άποψη μου, πως υπάρχει ένα και μοναδικό όπλο, το οποίο δεν μπορούν να πουλήσουν και στις δύο πλευρές, οι έμποροι όπλων και οι τοκογλύφοι: Το σαφές, κάθετο και συγκροτημένο χτύπημα του ιδίου του συστήματος, εκεί που το πονάει: Στη δυνατότητά του, να ελέγχει τις μάζες.
Οι μάζες λοιπόν, ελέγχονται με δύο τρόπους. Είναι δε αυτοί οι τρόποι, τόσο καινούργιοι, όσο και… προϊστορικοί. Από τότε δηλαδή που ο Homo Erectus  έγινε Homo Sapiens: Με το καρότο και το μαστίγιο, ή με το περίφημο Guns and Butter (Όπλα ή βούτυρο δηλαδή).
Ο έλεγχος λοιπόν του φόβου/τρομοκράτησης των κοινωνιών, επιβάλλεται είτε με τα όπλα, είτε με τον έλεγχο της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
Δεν θα το κουράσω το ζήτημα παραπάνω.
Στο ζήτημα της Διατροφής λοιπόν, το Πατριωτικό Μέτωπο, με το Συνεταιριστικό δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης Αλληλέγγυον, έχει ήδη συμπληρώσει αρκετά χρόνια ζωής. Πέρα από την μικροεικόνα της επιτυχίας του, το Αλληλέγγυον, έχει ήδη μετατραπεί σε «ηθική πυξίδα» στο γενικότερο χώρο της διατροφής στη χώρα μας. Με «κλωνοποίηση» μεν από τα γνωστά κέντρα των χρήσιμων ηλίθιων, αλλά με προοπτική να στρώσει ως «επαναστατική πρακτική» στο κοντινό μέλλον.
Άλλες… παρενέργειες (στη χώρα της κατσίκας του γείτονα), ήταν πως η Ελλάδα γέμισε ξαφνικά, από ευαίσθητους μεγαλομπακάληδες, οι οποίοι δηλώνουν όλοι πως «έχουν ελληνική επιχείρηση». (Δεν μας λένε φυσικά πως οι επιχειρήσεις τους πουλάνε σε ποσοστό 80%  τα ίδια προϊόντα με τις πολυεθνικές, σε αντίθεση με το Αλληλέγγυον, που διαθέτει μόνο ελληνικά προϊόντα. Ούτε φυσικά βάζουν πάνω στις τιμές τους, την τιμή αγοράς του προϊόντος, όπως πράττει από την πρώτη στιγμή ο Συνεταιρισμός).
Παράλληλα, πλημμύρισε ξαφνικά επίσης η χώρα με «ευαίσθητους δημάρχους» οι οποίοι αντί να κοιτάξουν το Δήμο και τα χάλια τους, (τα απαράδεκτα δημοτικά τέλη, τους απλήρωτους εργαζόμενους κλπ γνωστά), γέμισαν τον τόπο με «κοινωνικά παντοπωλεία» του τύπου: Πάρε μακαρόνι, δώσε ψήφο.
Στο ίδιο μοτίβο, Εκκλησία, ΣΥΡΙΖΑιοι και Χρυσαυγίτες, στήνουν ουρές ζητιανιάς, παριστάνοντας με τα χρήματα του ελληνικού Λαού τους σωτήρες, φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας μάλιστα τους δυστυχείς πενόμενους πολίτες. Παίζοντας βασικά με συνέπεια το παιχνίδι των διεθνών αφεντικών τους, που βλέπουν με ικανοποίηση, την «περήφανη» ελληνική κοινωνία των δανεικών, να μετατρέπεται σιγά-σιγά, σε κοινωνία των ουρών της ζητιανιάς. Και φυσικά κάνοντας τους χαζούς, όταν τους υπενθυμίζουμε συχνά-πυκνά, την θεμελιώδη αρχή που μάθαμε από το δημοτικό σχολείο: Στον πεινασμένο, δεν του δίνεις ψάρια. Του δίνεις καλάμι και τον εκπαιδεύεις να ψαρεύει.
Πέρα από την πρωτοπορία τους στην κεντρική τους πρόταση, «Ναι: Η Ελλάδα, μπορεί να ταίσει τα παιδιά της», το Πατριωτικό Μέτωπο και το Αλληλέγγυον, προχώρησαν σε πολλές ακόμη δράσεις, κάθετα τοποθετημένες απέναντι στα διεθνή αφεντικά.
Μια από αυτές ήταν και η διανομή δεκάδων τόνων του αρχαίου σπόρου Triticum Diccoco Spelta Aegilops (Τρίφυλλο, Δίκκοκο, Αιγαιακόν, Σπαρτόν) στους Έλληνες αγρότες, με κατ’ ευθείαν και χωρίς μεσάζοντες εισαγωγή από την επίσημη Τράπεζα Σπόρων της Γερμανικής Δημοκρατίας.
Η κίνηση αυτή, πέρα από το γεγονός ότι, χιλιάδες τόνοι ελληνικών αλεύρων από Ζειά θα κυκλοφορήσουν φέτος στην ελληνική αγορά, σηματοδότησε και το τέλος των αετονύχιδων που πουλούσαν το πολύτιμο (αλλά στην πραγματικότητα πάμφθηνο) αυτό αλεύρι,  στα 6, 7,  8, 9 και 10 ευρώ το κιλό. Με αποτέλεσμα όπως εκτιμάται, τόσο οι αγρότες μας να πουλήσουν τα στάρια τους όχι στα 12 λεπτά το κιλό (όπως τους τα κλέβουν οι διεθνείς νταβατζήδες της Cargill), αλλά σε μια αξιοπρεπή τιμή για να κρατήσουν ζωντανό το αγροτικό νοικοκυριό τους. Παράλληλα, ο ελληνικός Λαός, να αρχίσει να τρώει επιτέλους μαζικά κανονικό ψωμί και όχι τη δηλητηριώδη κόλλα της γλουτένης, που του πλασάρουν δεκαετίες τώρα, οι εγχώριοι ατζέντηδες των διεθνών νταβατζήδων των αλεύρων.
Στο δια ταύτα τώρα:
Προχτές μόλις, ο «πλανητάρχης» Ομπάμα, εξαπατώντας για μια ακόμη φορά τον Λαό του, υπέγραψε απόφαση «προστασίας της Monsanto, από την αμερικανική δικαιοσύνη» (Προσοχή: Τα Ορκωτά Λαϊκά Δικαστήρια στα οποία έχουμε ως Αμεσοδημοκράτες, πολλές φορές αναφερθεί). Παρέχοντας έτσι δηλαδή άσυλο σε ένα από τα μεγάλα αφεντικά της Νέας Τάξης πραγμάτων, του ελέγχου της διατροφής αλλά και των μεταλλαγμένων και της καταστροφής της πνευματικής και φυσικής υγείας των Λαών του κόσμου.
Καταλήγω:
Επαναστατική πράξη είναι λοιπόν, να χτυπήσουμε το σύστημα, κατ’ ευθείαν (επιτρέψατε μου να το πω στη γλώσσα της ράτσας μου, της Ποντιακής), «σα κάκαλα».
  • Να αλλάξουμε  τις διατροφικές συνήθειες του Λαού μας, διώχνοντας από την Ελλάδα τις πολυεθνικές τους, (Carffur, Liddl, Makro, Praktiker, Ikea και όλο το λοιπό κακό συναπάντημα), αντικαθιστώντας τα, με το παλιό ελληνικό παντοπωλείο, στα πρότυπα όμως του Αλληλέγγυον. (Χωρίς μεσάζοντες, τιμές αγοράς/τιμές πώλησης πάνω στα προϊόντα, μόνο ελληνικά προϊόντα και από  εισαγόμενα, μόνο αυτά που δεν μπορούν να παραχθούν στην Ελλάδα).
  • Να εμποδίσουμε την Monsanto και την Cargill να ριζώσουν στην Ελλάδα. Όχι όμως με μεγάλα λόγια (όπως πχ κάνουν κάποιες παχυλά αμειβόμενες ΜΚΟ, ούτε με φωνασκίες, πανό, άντε και καμιά συμβολική κατάληψη στα γραφεία/αντιπροσωπείες τους), αλλά με πράξεις. Πράξεις όπως το να στηρίξουμε με κάθε μέσον τους ελληνικούς σπόρους, τα φυτά μας αλλά και τη κτηνοτροφία μας.
Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου και του Αλληλέγγυον, σηκώσαμε για μια ακόμη φορά τα βάρος της επιστροφής της Ζειάς στην Πατρίδα της, από τη χώρα της Φράου Μέρκελ. Οι Γερμανοί όμως, έχουν κλειδωμένη την διαδικασία επανασποράς της, συντονισμένοι με τους διεθνείς νταβατζήδες της διατροφής. Έτσι, για να ξανασπείρουμε του χρόνου Ζειά, θα πρέπει να την ξαναγοράσουμε από τους Γερμανούς. Αλλιώς, ήδη απειλούν το Αλληλέγγυον με καταδίκη στα Εθνικά και Διεθνή Δικαστήρια.
Ως απόγονοι λοιπόν, όχι μόνο των Αχιλλέων αλλά και των Οδυσσέων, εντοπίσαμε την ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΖΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. Αυτό που μένει, είναι να στείλουμε μια επιστημονική επιτροπή να διασταυρώσει τα στοιχεία της και αμέσως μετά να φέρουμε ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ, χιλιάδες τόνους του πολύτιμου αυτού δημητριακού, και να το διανέμουμε στους Έλληνες Αγρότες. Παράλληλα, να το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ (όχι ως εμπορική ονομασία όπως είναι σήμερα από ιδιώτη, αλλά ως ελληνικό φυτικό είδος με 8.000 χρόνων ιστορία και ονομασία προέλευσης) ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΩΣ ΖΕΑ-ΖΕΙΑ, με σχετική μελέτη, την οποία ήδη σοβαροί και αξιόλογοι Πανεπιστημιακοί μας, είναι έτοιμοι να πράξουν, και μάλιστα δωρεάν.
Αυτό που μένει, είναι η δική σας συμμετοχή.
Το ΠΑΜ και το Αλληλέγγυον, έχουν ήδη σηκώσει μεγάλο βάρος αυτής της προσπάθειας, με πρώτο αποτέλεσμα, χιλιάδες τόνων Ζειάς, να φυτρώνουν αυτή την στιγμή σε ολάκερη τη χώρα, στο χώμα της ευλογημένης μάνας ελληνικής γης.
Για να οργανώσουμε/στείλουμε την επιστημονική επιτροπή, χρειαζόμαστε και ηθική αλλά και υλική συμπαράσταση.
Αν λοιπόν, εσείς οι όρθιοι και οι ζωντανοί Έλληνες, θέλετε να συμμετάσχετε στην κλωτσιά «σα κάκαλα» της Monsanto, της Cargill, της Νέας Τάξης και των τοκογλύφων, θέλετε να συμμετάσχετε σε μια πραγματική επανάσταση, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπείτε στην κοινή επιτροπή, η οποία θα πάει στο εξωτερικό, για να πιστοποιήσει την πρωτογενή Ζειά.
Ελάτε να τους δείξουμε «πόσα απίδια παίρνει ο σάκος», βάζοντας Δούρειο Ίππο, στο φαινομενικά πανίσχυρό τους κάστρο. Μπόρεσαν οι Ισλανδοί. Μπορούμε καλύτερα εμείς.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: