2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Οι χούλιγκαν οπαδοί της ΑΕΚ, έστειλαν την ομάδα τους στα κάτεργα.


Ίσως και η πρώτη φορά στην ζωή μου που θα ασχοληθώ με ένα θέμα το οποίο μέχρι χθες μου φαινόταν αστείο. Αυτό το θέμα λέγεται ποδόσφαιρο. Ο λόγος που μου φαίνεται αστείο, είναι ότι μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες, οι ομάδες έπαιζαν μπάλα με αγάπη, τώρα είναι ο ΟΠΑΠ στην μέση και όλα γίνονται για το χρήμα. Στημένα πράγματα.
αλήθεια τι είναι οι χούλιγκαν? Έχει αναρωτηθεί κάνεις?
Αυτό που με έβαλε στην σκέψη να γράψω δεν είναι η μπάλα, ούτε η ομάδα, είναι αυτά τα κατακάθια που ονομάζονται χούλιγκαν… είναι αυτά τα υποκείμενα του υποκόσμου που από μικρό παιδί απορούσα ποιος τους έδινε το δικαίωμα να κυνηγάνε κόσμο και να σπάνε γήπεδα.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, το 2000-2001 ένας φίλος με προσκάλεσε σε ένα παιχνίδι του ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Ήξερε πως ήμουν από τους λίγους φίλαθλους που υπήρχαν στην Ελλάδα, και πως σεβόμουν όλες της ομάδες . δεν θα είχα ποτέ πρόβλημα να πάω σε οποιαδήποτε ομάδα και να δω τον αγώνα για παρέα κάποιου φίλου.
Καθώς τελείωσε ο αγώνας, κατευθυνθήκαμε προς τον ηλεκτρικό.
Πήραμε λοιπόν Αγαπητοί αναγνώστες το τραίνο με κατεύθυνση τον Πειραιά.


Στην Νέα Ιωνία, κάποιοι τελειωμενοι (χουλιγκανς) είχαν σπάσει αν θυμάμαι καλά τα τζάμια ενός τραίνου. Όποτε μας κατέβασαν στη νέα Ιωνία για μην σπάσουν άλλα τραίνα βλέποντας οπαδούς του ολυμπιακού. Χωρίς να φοράμε κασκόλ του ολυμπιακού. Μπλούζες και οτιδήποτε που να δείχνει το που θα μπορούσαμε να ήμασταν πριν, μπήκαμε σε ένα λεωφορείο να πάμε προς το κέντρο της Αθήνας.
Την περιοχή δεν την γνωρίζαμε, λίγα λεπτά αργότερα, ο οδηγός φώναξε πέστε κάτω, εκεί μερικά κατακάθια της κοινωνίας, άρχισαν να πετούν πέτρες και έκαναν φθορές στο λεωφορείο. Διπλά μου ήταν ένα παιδάκι 7 ετών περίπου με την γιαγιά του.
Μια πέτρα πέρασε το παράθυρο που είχα τα παλιά λεωφορεία και χτύπησε το μικρό στο κεφάλι. Θυμάμαι το παιδάκι ζούσε τον τρόμο και είχε γεμίσει αίμα.
Εδώ μπαίνει το πρώτο ερώτημα, αν ήταν δικό σου παιδί τι θα έκανες, μιας και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το είχε σκοτώσει?
Όλη είχαν φοβηθεί αυτούς τους αλήτες που κανονικά έπρεπε να σαπίζουν στην φυλακή, η να πάνε ισόβια στην Σιβηρία σε καταναγκαστικά έργα. Ήμασταν τυχεροί αρχικά που είχαμε καλό οδηγό, και οι αλήτες δεν ήταν αρκετοί ώστε να ακινητοποιήσουν το όχημα.
Περνώντας τα χρόνια, άρχισα να μαθαίνω τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά, και πίσω από όλα αυτά βρίσκονται τα συμφέροντα που κινούν αυτά τα κατακάθια.
Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα έδερνε κάποιον επειδή είναι άλλη ομάδα?
Άλλωστε αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Οι χούλιγκαν είναι στα ίδια πρότυπα με τους αναρχικούς, Αυτούς του βρωμιάρηδες που το μόνο που κάνουν είναι να λερώνουν τον τόπο με την βρωμά τους.
Σπάνε μαγαζιά και κυνηγούν τους αδύναμους, που στην ουσία δεν είναι αδύναμοι, αλλά φυσιολογικοί.
Κάποια στιγμή, κατά την γνωριμία μου με ένα έμπιστο άτομο, αρχίσαμε να αναλύσουμε μιλάμε για τα προβλήματα της κοινωνίας γενικός. Καθώς έφτασε η συζήτηση στους χούλιγκαν και στους αναρχικούς, μου είπε με σιγουριά από έμπιστες πήγες του, ότι αυτά τα άτομα πληρώνονται καλά, και αυτή είναι η δουλεία τους. Βάζουν ανάμεσα και κάποιους πωρωμένους αδαείς, και συγχωνεύουν την αλητεία με την κακομοιριά τους.
Εδώ υπάρχει κρίση, και τα πράγματα πλέον είναι για όλους δύσκολα, αυτό που μας έλειπε, είναι να ανεχόμαστε και τα υποκείμενα των ομάδων η των παρατάξεων.
Ας δούμε όμως αυτά τα κατακάθια, τι κόστος έχουν για την ΑΕΚ, μια ομάδα με αξιόλογο ιστορικό.
Αυτά που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ δύσκολα θα ξεχαστούν από κάθε φίλαθλο  Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας έζησε το χειρότερο βράδυ της ιστορίας της. Το αυτογκόλ του Μπουγαϊδη στο 87΄ και η διαφαινόμενη νίκη του Πανθρακικού έκανε τη μισή δουλειά. Την άλλη μισή την έκαναν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται φίλοι της ΑΕΚ, οι λεγόμενοι χούλιγκαν!
Αμέσως μετά το αυτογκόλ περίπου 100 χούλιγκανς μπήκαν στο γήπεδο και τα έκαναν γης μαδιάμ.
στο 87' ο Μπουγαϊδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Εκεί είχαμε εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να τρέχουν στα αποδυτήρια. Περίπου 20 οπαδοί πήγαν μπροστά από τα επίσημα, σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους,ενώ κάποιοι άλλοι έπαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ, στο ταρτάν του σταδίου.
Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους. Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ έφυγαν κλαίγοντας από το γήπεδο και κάποιοι τράβαγαν τα μαλιά τους μη μπορώντας να πιστέψουν πως η ομάδα τους υποβιβάζεται μετά από 89 χρόνια ιστορίας.
Παρά τις συγκινητικές προσπάθειες όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ ο διαιτητής Τριτσώνης δεν ξεκίνησε πάλι το παιχνίδι. Αυτό διακόπηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, κάτι που σημαίνει πως η «Ένωση» αναμένεται να κληθεί σε απολογία, με πιθανότερη τιμωρία το μηδενισμό της στο ματς με τον Πανθρακικό και παράλληλα αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο που -μοιραία μετά από αυτές τις εξελίξεις- θα βρει την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική…
Ποια η ΑΕΚ στην Β ΕΘΝΙΚΗ….! Κρίμα πραγματικά….



 

ΑΕΚ - Πανθρακικός στο 0-1 η διακοπή του αγώνα από kokoretsi

Τα χαιρετίσματα μου στους χούλιγκαν.
http://xfilesgr.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html


GoPetition 

Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

για την ακρίβεια και να μην εισέβαλαν οι χουλιγκανς Η ΑΕΚ θα υποβιβαζονταν, αφού ο αγώνας τελείωνε,και έχανε
θα κάνω και εγώ ενα άρθρο ως αεκτζης να σε καλα