2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πορτογαλία: Αντισυνταγματικά τα μέτρα λιτότητας


εδώ δεν μιλάει κανείς;
Το πορτογαλικό Συνταγματικό Δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματικά τα κυριότερα μέτρα λιτότητας που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης της χώρας για το 2013.

Απορρίπτοντας τα μέτρα, η κεντροδεξιά κυβέρνηση του Πέντρο Κοέλιο υπολογίζει ότι θα «χαθούν» έσοδα της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ, ενώ ο πρόεδρος της Πορτογαλίας Ανίμπαλ Καβάκο Σίλβα απέκλεισε τυχόν ενδεχόμενο ανασχηματισμού μετά την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς η ψηφοφορία της περασμένης Τετάρτης στη Βουλή -όπως είπε- επικύρωσε και ανανέωσε τη «δεδηλωμένη».

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, ο Κοέλιο, δεν προέβη σε δηλώσεις μετά την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, αλλά συγκάλεσε εκτάκτως σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο. Να σημειωθεί ότι η Πορτογαλία έχει λάβει ήδη από την ΕΕ και το ΔΝΤ 61 δισ. ευρώ από το συνολικό πακέτο διάσωσης των 78 δισ. ευρώ που συμφωνήθηκε το 2011.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Ποιός να μιλήσει εδώ Άνεμε;
Eδώ δεν φοράνε παντελόνια αυτοί που μας κυβερνούν...