2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΑΝΕΡΓΙΑ


Γράφει ο Γεώργιος Αγαλιώτης Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή όποια δημοσιεύματα αφορούν το πρόβλημα της ανεργίας στη χώρα, δεδομένου πως είναι μάλλον το υπ' αριθμόν ένα οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα ειδικά για κοινωνικές ομάδες όπως οι νέοι μας αλλά και οι προς συνταξιοδότηση.
Επειδή το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο και πολυδιάστατο θα προσπαθήσω να δώσω ένα περίγραμμα μίας λύσης (σε αντιδιάσταση πολλών δημοσιεύσεων που προκρίνουν λύσεις τύπου αύξησης του επιδόματος με εκ νέου φορολόγηση κλπ.) .
Κατ’ αρχάς είναι ανάγκη να γνωρίζουμε πως υπάρχει μερίδα ανέργων οι οποίοι πληρώνονται το επίδομα χωρίς να το δικαιούνται . Αναφέρομαι σε χιλιάδες επιδόματα τα οποία δίνονται χωρίς έλεγχο.Είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ πως πολλές επιχειρήσεις προχωρούν σε εικονικές απολύσεις με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων τους για ορισμένο χρονικό διάστημα με μόνο σκοπό να γλυτώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές και οι εργαζόμενοι να λαμβάνουν για ένα έτος και το επίδομα και ένα ποσό του μισθού τους γιατί συνεχίζουν να εργάζονται Η απουσία ελέγχου έχει οδηγήσει σε χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις οι οποίες χρήζουν άμεσης δράσης . Είναι επίσης κοινό μυστικό πως πολλοί επιδοτούμενοι άνεργοι ενώ λαμβάνουν το επίδομα ταυτόχρονα εργάζονται σε άλλη εργασία εκτός του προηγούμενου εργοδότη τους .

Διαβάστε περισσότερα


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: