2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ιφιγένειες και "Ιφιγένειες"... Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!

 

Μιλώντας μέσα απ' τη φυλακή και στην REAL NEWS, ο Άκης αναφέρει πως κάποιοι θέλουν να τον κάνουν «σύγχρονη Ιφιγένεια» και επαναλαμβάνει ότι... η δίωξή του είναι πολιτική. 
Λίγες μόλις ημέρες πριν αρχίσει η...  μεγαλύτερη δίκη των τελευταίων χρόνων για σκάνδαλο διαφθοράς, ο Τσοχατζόπουλος υποστηρίζει πως κάποιοι θέλουν να τον μετατρέψουν σε «σύγχρονη Ιφιγένεια», θυσιάζοντας τον στον βωμό της λαϊκής αντίδρασης για την οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας.

Ποιοί μιλούν για Ιφιγένειες; Έχασαν πια οι λέξεις την έννοιά τους!
Τα αρχιλαμόγια και οι άπληστοι γκαζοτενεκέδες της πολιτικής μόλις ο κλοιός σφίξει γύρω τους, τότε ανοίγουν το στόμα τους και εκστομίζουν ανείπωτες "μαλ@κίες" και παριστάνουν τα αθώα θύματα κάποιων γνωστών και μη εξαιρετέων διαπλεκόμενων αρχιμαφιόζων που μέχρι χθες ήταν κολλητάρια τους!
Και αφήνουν να αιωρούνται στον αέρα απειλές και ύβρεις, μπας και φοβηθούν οι αρχιμαφιόζοι και σώσουν το μέλος της συμμορίας τους από τα νύχια της "κατευθυνόμενης" θεόστραβης δικαιοσύνης, που βλέπει ένοχο τον Τζοχατζόπουλο για τις μίζες στα υποβρύχια αλλά κάνει ματάκι στα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στην αγορά του αιώνα!!
Και ακούμε τους βρωμιάρηδες να παρομοιάζουν τον εαυτό τους με την τραγική φιγούρα της αρχαιότητας, την Ιφιγένεια χωρίς να ωχριούν τα τομάρια, όταν σήμερα το ρόλο της Ιφιγένειας  δικαιούνται να οικειοποιηθούν μόνον οι χιλιάδες άνθρωποι που τίναξαν τα μυαλά τους στον αέρα από την απόγνωση της ανεργίας και της φτώχιας!

Ο πυρπολημένος 50χρονος στα Βριλήσσια άφησε την τελευταία του ανάσα στο βωμό της θυσίας που μας έστησε η αλητεία που μας κυβερνούσε τα τελευταία 30 χρόνια και συνεχίζει και σήμερα να παίζει το θέατρο της τριαρχίας των ξεπουλημένων εντολοδόχων της Τρόϊκας, !!
Όταν ακούω αυτόν τον αρχικαραγκιόζη τον Άκη να υποδύεται το ρόλο της Ιφιγένειας μούρχεται εμετός! μας ξεφτίλισαν τελείως τα λαμόγια και τολμούν ακόμη να μας ξεφτιλίζουν πιάνοντας στο στόμα τους έννοιες ιερές και σύμβολα αιώνια και πανανθρώπινα του Ελληνισμού και της κλασσικής αρχαιότητας.
ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ!! ΩΣ ΕΔΩ!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΣΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την Ιφιγένεια ...εν Κορυδαλλώ...