2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Κι όμως υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ> Γιατί ο Αλέξης και η παρέα του δεν μπορούν να πείσουν.


Σχόλιο attikanea: Το είπαμε... θα το ξαναπούμε: Ο Αλέξης, την συνέντευξη, δεν την έδωσε για τους Έλληνες! Την έδωσε για να.. δώσει τα διαπιστευτήριά του στους... έξω! 

Άιντε, ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!

Από τον Σωκράτη Λαφαζάνη 

Κι όμως υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό που σιγοψυθιρίζουν οι κακές γλώσσες στην Κουμουνδούρου άρχισε να διαφαίνεται περίτρανα το τελευταίο διάστημα και ήρθε να αποκτήσει και μαθηματική διάσταση με την τελευταία δημοσκόπηση της P.I.

Δεν φταίνε οι πολίτες που δεν σηκώνονται από τον καναπέ, όπως ισχυρίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη-ναυάγιο που έδωσε στον Αλέξη Παπαχελά.

Δεν φταίνε οι πολίτες  για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια χώρα που οι 3 αιμοδιψείς δολοφόνοι της συγκυβέρνησης αφαιρούν ζωές αδυνατεί να απογειωθεί, να συγκινήσει, να ..
εμπνεύσει το όραμα της αναγέννησης.
Φταίει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα τόσο ο αρχηγός όσο και τα στελέχη που τον περιβάλλουν -για να μην ρίχνουμε όλες τις ευθύνες στον Αλέξη.
Τι δεν κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ; Να μας πείσει!

Οι Έλληνες πολίτες δεν εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και οι ψηφοφόροι του δεν βλέπουν στην Κουμουνδούρου την Κιβωτό του Νώε. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε: Ένα πρόγραμμα-Κιβωτό του Νώε-πάνω στο οποίο θα ανέβουμε και θα τραβήξουμε όλοι μας κουπί. 

Αντ΄ αυτού βλέπουμε τον Αλέξη Τσίπρα να συναντά τους νταβατζήδες εκδότες που έφτασαν την χώρα ως εδώ, να επισκέπτεται τις οικίες εθνικών προμηθευτών και να προωθεί συμφέροντα συγκεκριμένων εταιριών από το βήμα της βουλής.

Είναι άθλος που ο Τσίπρας πήγε ένα κόμμα από το 4% και το έφτασε στο 27%. Αλλά όπως όλα δείχνουν εδώ είναι όροφή του. Σε λίγο που θα κάνει την εμφάνισή του ένα τσουνάμι νέων κομμάτων πολύ δύσκολα ο ΣΥΡΙΖΑ θα διατηρήσει τα σημερινά ποσοστά του.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: