2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ... ΜΠΑΝΤΑ ΦΡΑΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

parelasi-batsoi
 
Σε τραγέλαφο εξελίχθηκε η παρέλαση στην Αθήνα, η οποία βρισκόταν από νωρίς υπό αστυνομική πολιορκία και περικυκλωμένη από κάγκελα. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν .. με απόφαση της δημοτικής αρχής, η μπάντα του δήμου στάθηκε σε σημείο που δεν επέτρεπε στους δημοσιογράφους να βλέπουν ούτε τους επισήμους ούτε τα παιδιά που θα έκαναν παρέλαση, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Οι δημοσιογράφοι απείλησαν να φύγουν και να μην καλύψουν την παρέλαση, αλλά η αστυνομία παρενέβη και τους οδήγησε σε άλλο σημείο, όπου μπορούσαν να βλέπουν.

Εν τω μεταξύ, η μαθητική παρέλαση, με τη συμμετοχή επιλεγμένων σχολείων και κολλεγίων, ξεκίνησε απουσία του υπουργού Παιδείας. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Παιδείας, Θόδωρος Παπαθεοδώρου. Η επίσημη δικαιολογία της απουσίας του υπουργού ήταν πως βρίσκεται στην Κορυτσά για επίσημη επίσκεψη...

http://attikanea.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1161.html

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: