2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Η φασιστική ζωή μας


Ξεκίνησε με το χαρακτηρισμό της ελληνικής σημαίας ως κομματικού, ή και ρατσιστικού συμβόλου, συνεχίστηκε με την ετικετοποίηση της λέξης ''πατρίδα'' ως εθνικιστικής, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει ένα ανέκδοτο - τι σύμπτωση! - και πάλι μιας αθλήτριας ρατσιστικό - ναζιστικό..., καταδικάζοντάς την με ... δημοκρατικές διαδικασίες τύπου Χίτλερ και Νύχτας των Μεγάλων Μαχαιριών σε αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους προκρίθηκε με την αξία της και όχι κληρονομώντας τη θέση απ' τον πατέρα της, και έφτασε σήμερα στο να ονομάσει τον πανηγυρισμό ενός ποδοσφαιριστή ναζιστικό - φασιστικό και καταδικάζοντάς τον με τις ίδιες ''δημοκρατικές'' διαδικασίες και από την ίδια ανεξάρτητη δικαιοσύνη των διορισμένων απ' το υπουργικό συμβούλιο δικαστών σε απομάκρυνση από την ομάδα του και πιθανότατα τον αθλητικό αφανισμό του.

Ααα! Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τα ''αντιφασιστικά'' ανατανακλαστικά του πολιτικού μας συστήματος. Αυτού του ίδιου που μας παρέδωσε αμαχητί στην Κατοχή των νεοφασιστών της Μέρκελ και των αφεντικών της - και μάλιστα, υπερηφανεύεται γι' αυτό.. Των ίδιων πολιτικών γιγάντων που κινούμενοι απ' τα ίδια ''αντιφασιστικά'' αντανακλαστικά δε βγάλανε λέξη, όταν νεαροί φοιτητές έχασαν τη ζωή τους, επειδή ο .. άκρατος ''αντιφασισμός'' των πολιτικών ''ταγών'' τους στέρησε την καπιταλιστική πολυτέλεια να έχουν θέρμανση, χωρίς να διακινδυνεύουν τη ζωή τους. Ναι, είναι οι ίδιοι ''αντιφασίστες'' που παίρνουν το μήνα όσα δε βγάζουν οι πολίτες σε δυο χρόνια και κοιτάζουν αφ' υψηλού αυτούς που ζουν με τις μερίδες των συσσιτίων και αυτούς που ξεπαγιάζουν στους δρόμους κάτω από τα σύννεφα καπνού που αφήνουν πίσω τους οι θωρακισμένες λιμουζίνες τους που σκοπό έχουν να τους προστατεύσουν απ' την ... αγάπη των ψηφοφόρων τους.


Πρώτη, η ''αντιφασιστικότατη'' ΔΗΜΑΡ: αυτή που κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση που στηρίζει και κατόπιν υπερψηφίζει τα μέτρα που εξαθλιώνουν και οδηγούν στην πείνα τους Έλληνες. Ναι, η ΔΗΜΑΡ της κ. Ρεπούση που εξυμνεί τον αρχιφασίστα Κεμάλ τόλμησε να καρατομήσει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, επειδή, λέει, χαιρέτισε ναζιστικά! Η ΔΗΜΑΡ της κ. Ρεπούση που, φυσικά, δεν αντέδρασε με τον ίδιο ζήλο, όταν η ''αντιφασίστρια'' κ. Ρεπούση αηκώθηκε κι έφυγε απ' τη Βουλή, την ώρα που κρατούνταν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων - τι λέτε, κ. Κουβέλη, αυτό δεν ήταν δείγμα αποδοχής και ασπασμού του φασισμού ενός στυγνού γενοκτόνου; Η ίδια ΔΗΜΑΡ που η Ρεπούση της χαρακτήρισε το σφαγιασμό ε,κατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων της Μ. Ασίας ως ''συνωστισμό'', είχε το απύθμενο θράσος να κάνει κήρυγμα στην ΑΕΚ, επειδή ξέρει, λέει, τι τράβηξαν οι πρόσφυγες από φασισμό.

Οι Έλληνες ξέρουν από φασισμό, η ΔΗΜΑΡ ως τι μιλάει και κάνει κήρυγμα; Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί τα όσα πέρασαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας ''συνωστισμό'' και θεωρεί τον Κεμάλ ''μεγάλο ηγέτη'', οπότε προς τι το κήρυγμα; Αφού οι πρόσφυγες δεν υπέστησαν κανένα φασισμό και καμία ρατσιστική ενέργεια απ' το μεγάλο ηγέτη Κεμάλ. Ή μήπως η οπτική της ΔΗΜΑΡ αλλάζει αναλόγως των συμφερόντων της σε μία σχιζοφρενική τακτική αποπροσανατολισμού του κόσμου απ' τους αληθινούς φασίστες που τώρα επιβάλλουν και στυγνή λογοκρισία, για να συμπληρωθεί η ειδυλλιακή εικόνα μια ''δημοκρατίας'' φάρσας.

Και στην ουρά όλοι οι υπόλοιποι ''δημοκράτες'' που εξακολουθούν με την παρουσία τους στο πολιτικό σκηνικό να διατηρούν στη ζωή αυτό το φασιστικό μόρφωμα που αυτοονομάζεται ''δημοκρατία'' και απαγορεύει οτιδήποτε δε συμφωνεί με τις απόψεις των κυρίαρχων και καταδικάζει οποιονδήποτε επιλέξουν ως θύμα σε ''δημοκρατικό'' αφανισμό. Οι ίδιοι που αρνήθηκαν το δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό, ώστε να αποφασίσει για τις τύχες του. Οι ίδιοι που κύκλωσαν τη Βουλή, ώστε να μην κινδυνεύσει το κατεστημένο της ''δημοκρατικής'' διακυβέρνησής μας. Οι ίδιοι που αδιαφορούν μπροστά στις καθημερινές ρατσιστικές δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς, αλλά αφρίζουν από τα ''ρατσιστικά'' ανέκδοτα και τις ''ρατσιστικές'' χειρονομίες.

Προτείνω στο εξής, για να μην κινδυνεύσει κανένας να χαρακτηριστεί νεοναζί και να αφανιστεί στην καρμανιόλα του ''δημοκρατικού'' φασισμού που σαρώνει την καθημερινή μας ζωή, να χαιρετάμε τους πολιτικούς τυράννους αυτής της χώρας με μια χειρονομία που δε θα προσβάλλει τα ''αντιφασιστικά'' ευαίσθητα συναισθήματά τους: αυτήν με τα πέντε δάχτυλα ορθάνοιχτα. 

http://endelehia.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Όπως τα λες Ενδελέχεια! τα "αντιφασιστικά" αντανακλαστικά του απόλυτα φασιστικού πολιτικού μας συστήματος μόνο για γέλια είναι!! ποιοί μιλάνε για φασισμό!! έλεος!!