2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Iq test - 40 δοκιμασίες ευφυίας

Iq test νοημοσύνης - 40 δοκιμασίες ευφυίας
Το τεστ νοημοσύνης αποτελείται από 40 ερωτήματα. Το κάθε ερώτημα αποτελείται από μια ακολουθία 9 ρολογιών που φανερώνουν την αντίστοιχη ώρα. Υπάρχει πάντα μια λογική σχέση που διέπει τα 9 ρολόγια του κάθε ερωτήματος. Καλείστε να την εντοπίσετε ώστε να επιλέξετε ποιο σχήμα θα καλύψει την τελευταία θέση του ρολογιού που εμφανίζεται κενή.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης του τεστ είναι 20 λεπτά, ενώ το μέγιστο σκορ που μπορεί να επιτευχθεί είναι 137 iq που αντιστοιχεί στο 1% του πληθυσμού.

Σημειώστε τις απαντήσεις σ'ένα χαρτί αφού ολοκληρώσετε την δοκιμασία ευφυίας, καταχωρήστε στο αντίστοιχο κουτάκι ερώτησης την κατάλληλη απάντηση.

Όποιος επιθυμεί να μετρήσει επακριβώς τον δείκτη νοημοσύνης του μπορεί να απευθυνθεί στην Ελληνική Μένσα ή σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο. Το ακόλουθο τεστ δείτε το σαν εγκεφαλικό παιχνίδι.



Iq test νοημοσύνης - Δοκιμασίες 1-4


Iq test νοημοσύνης - Δοκιμασίες 5-8

Iq test νοημοσύνης - Δοκιμασίες 9-12


δείτε το τεστ εδώ:


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: