2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ BLOGS


Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών έκανε μια ανακοίνωση που χωρίς να ξέρει καν τι είναι ανωνυμία των blogs και από ποιους νόμους προστατεύεται ,κατηγορεί με εικασίες έναν άνθρωπο ,οτι του ανήκει το blog και ταυτόχρονα τον λέει και ψεύτη!
Επειδή σε αυτή την σελίδα έχουμε ως σκοπό τη διατήρηση του απορρήτου της ανωνυμίαςτου διαδικτύου και την τήρηση των νόμων ,καταγγέλλουμε τον συγκεκριμένο δήμαρχο αν μη τι άλλο για άγνοια  της εσωτερικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Δεν μας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη σελίδα, αλλά κάθε ανώνυμη διαδικτυακή σελίδα που στοχοποιειται.
Δεν μας ενδιαφέρει με ποιους έχει κόντρες ,και  διαμάχες ο Δήμαρχος αλλά είναι απαράδεκτο να στοχοποιει κάποιον με ασαφείς ενδείξεις!
Η νομοθεσία μας επιτρέπει την άρση του απορρήτου μιας ανώνυμης ιστοσελίδας μόνο για κακούργημα!
Ο δήμαρχος αναφέρει για τον ανώνυμο διαχειριστή της ιστοσελίδας που καταγγέλλει ότι:
τσι λέει τώρα με επίσημη ανακοίνωση ότι το blog δεν είναι δικό του και ότι πρόκειται για «… ανυπόγραφο σχόλιο"
Να μας πει  για ποιο ακριβώς σχόλιο επιχειρεί να άρει την ανωνυμία μιας ιστοσελίδας και στοχοποιεί έναν άνθρωπο;
Κάτω όπως θα διαβάσετε την ανακοίνωση ,ισχυρίζεται οτι επειδή προωθούσε τη σελίδα είναι ο ιδιόκτητης. Πράγματα ανήκουστα για ένα που έχει σχέση με το αντικείμενο. Δηλαδή επειδή εμείς για παράδειγμα προωθούμε στο face book τη σελίδα των ενωμένων είμαστε ιδιόκτητες;


Η άρση απόρρητου γίνεται για κακούργημα κατόπιν εντολής των δικαστικών αρχών από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Και εμείς κύριε δήμαρχε θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχετε ιστοσελίδες 'η οτι  τις κάνετε ο ίδιος από το δημαρχείο σας ,άλλα και έτσι να είναι  έχετε το δικαίωμα της ανωνυμίας.
Εξάλλου σε μια σελίδα μπορεί να αρθρογραφούν πολλοί.
Εδώ για παράδειγμα εκατό άτομα έχουν τον κωδικό να γράφουν ανα πάσα στιγμή ότι θελουν απο όλο τον κόσμο. Διαβάστε τα μπανερακια των ενωμένων μπλόγκερ  να  δείτε  τη  νομοθεσία ,και να σεβεστε τους νόμους.
Ένα blog εχει ανοιχτά σχόλια για αντίθετη γνώμη ακόμα και αναίρεση.
Θα επανέλθουμε δριμύτεροι. (Δεν μας αφορά σε ποιον ανήκει η σελίδα αν  θέλει  να  μείνει  ανώνυμος είναι δικαίωμά του)
Σε μια πρώτη ανάγνωση σελίδων της περιοχής σας είδαμε ενα blog να  βρίζει  την  αντιπολίτευση μόνιμα. Θα  λέγαμε  οτι ανήκει σε εσάς; με ενδείξεις- μπανερ- αναρτήσεις-σχόλια;
Εκτός αν κατηγορείται και εμάς μια παγκόσμια σελίδα οτι εξυπηρετούμε 
μικροπολιτικά συμφέροντα
Όλη η ανακοίνωσή του:"Στα όρια της γελοιοποίησης φτάνει ο Γ. Αναγνώστου με τη νέα ανακοίνωση …αποκήρυξης του blog της παράταξης του. 

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Αναγνώστου για την ανάρτηση που είχε κάνει στο blog της παράταξης του σχετικά με τη μελέτη των ρεμάτων που ολοκλήρωσε ο δήμος Άργους Μυκηνών και κατ΄επέκταση για το σχέδιο πόλης του Άργους. 

Αντί να ζητήσει συγνώμη και να ανακαλέσει τα ψέματα της ανάρτησης προτίμησε να αποκηρύξει… ολόκληρο το blog του. Έτσι λέει τώρα με επίσημη ανακοίνωση ότι το blog δεν είναι δικό του και ότι πρόκειται για «… ανυπόγραφο σχόλιο σε τοπικό blog, όπως  αυτά που αναρτώνται κατά  δεκάδες καθημερινά σε όλα τα τοπικά blog…».

Μόνο που πρέπει να περνά τον κόσμο για ηλίθιο. 
Ο κόσμος δεν ξεχνά ότι στο παρελθόν έχει ανακοινώσει ότι το συγκεκριμένο blog είναι της παράταξης του και το έχουν δημιουργήσει για να ακούγεται «η φωνή τους».
 Διαβάστε τι έγραφε ο κ. Αναγνώστου το Φεβρουάριο του 2012 μέσα στο ίδιο το blog του άνευ σχολίου:

«Διαδώστε το  argosdimotika.blogspot.com  στους φίλους σας μέσω των e-mail που έχετε στον υπολογιστή σας. 
 Βοηθήστε την διάδοση των πληροφοριών και των απόψεων για ότι μας αφορά όλους, στο δήμο Άργους – Μυκηνών.  Το blog  αυτό, είναι η φωνή μας που πρέπει να ακουστεί όσο πιο δυνατά και καθαρά μπορούμε.
γιώργος αναγνωστου» 

κ. Αναγνώστου ο καλός ψεύτης πρέπει να έχει και καλή μνήμη. Τα ψέματα σας αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα. Από τη μια γκάφα πέφτετε στην άλλη σε σημείο που ακόμα και ο κ. Γκαργκάσουλας να φαίνεται μπροστά σας… Θεός της πολιτικής.

Επίσης πέρα από την ξεκάθαρη προτροπή σας για… «τη φωνή μας» ο κόσμος βλέπει το σήμα της παράταξης μόνιμα σε περίοπτη θέση στο blog. (βλέπετε φωτό)

Ο κόσμος δεν ξεχνά ότι κάθε τρεις και λίγο ο κ. Αναγνώστου προτείνει το συγκεκριμένο blog από τη σελίδα του στο facebook. (βλέπετε φωτό).

Κατά τα άλλα, όψιμα, δεν είναι δικό του.
Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τα ψέματα Αναγνώστου καταρρέουν. 

Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποιό άλλο ψέμα θα εφεύρει ο κ. Αναγνώστου αλλά, δυστυχώς για αυτόν, ο πολιτικός χρόνος του έχει τελειώσει".


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

στην προκειμένη περίπτωση το ομολογεί ο ίδιος όμως. λέει είναι η φωνή μας το blog.